Vacanța safari
Povești și sfaturi de călătorie

Vacanța safari. Combină un safari cu un sejur la plajă în Tanzania

Africa te schimbă pentru totdeauna. Odată ce ai fost acolo, nu vei mai fi niciodată la fel. Dar cum începi să-i descrii magia cuiva care nu a simțit-o niciodată? Cum poți explica fascinația acestui vast continent după o vacanța safari, ale cărui drumuri sunt cărările elefanților, ale girafelor, zebrelor sau leilor?

Leul, leopardul, elefantul, rinocerul și bivolul – cei cinci mari sunt printre cele mai căutate animale de fotografia într-un safari african. Există doar câteva zone din Africa în care aveți șansa de a vedea toate cele cinci animale într-o singură călătorie și fiecare oferă o experiență de safari diferită. Specialistul nostru în vacanța safari vă prezintă destinația cea mai apreciată de turiștii noștri pentru o vacanță personalizată într-un safari Tanzania. Ideile noastre de itinerar pot fi adaptate în funcție de dorințele tale, de bugetul alocat aceste călătorii. Recomandarea noastră este să combini o vacanța safari cu un sejur la plajă, pentru a te bucura de o experiență completă. 

Vacanța safari și sejur la plajă

Dacă aveți o listă de animale sălbatice pe care le îndrăgiți și doriți să le vedeți în această vacanța safari, sunt șanse să o completați în timpul unui safari Tanzania, în Serengeti. 

În safari, vei trece pe lângă turmele de gnu – turmele de migrație sunt prezente în parc în cea mai mare parte a anului. Elefanții se plimbă pe trasee bine bătute care leagă zonele cu apă ale parcului. Și, în timp ce bivolii pot fi puțin mai greu de întâlnit, am văzut masculi singuri stând în vârful colinelor pentru a avea o vizibilitate mai bună. Zebrele traversează liniștite drumul bătut de mașinile 4×4, iar girafele privesc nedumerite de după copacii pitici pentru ele.

Puteți, de asemenea, să faceți un zbor cu balonul cu aer cald peste Serengeti în zori. Nu numai că îți oferă o perspectivă panoramică, dar vei aprecia cât de mare este Serengeti.

Poți combina o vizită în Serengeti cu un sejur la plajă. Poți combina un safari de 3 nopți și apoi câteva zile de plajă la Amani Boutique Hotel, un refugiu de lux din Zanzibar.Aici ziua începe și se termină cu Oceanul Indian. Amplasat pe plaja Paje, una dintre cele mai fine întinderi de nisip de pe insulă, Amani înseamnă lux și relaxare în sunetul valurilor.

Unde să stai: Singita Serengeti House  este un refugiu de lux, care oferă oaspeților o experiență remarcabilă într-un safari în Tanzania. Proiectate pentru confort, interioarele combină motivele tradiționale africane cu mobilierul de campanie într-o zonă sălbatică. O paletă modernă de servicii, cu tratamente spa și masaj, ingrediente savuroase și un somelier personal.

Când este recomandat să mergi: În timpul sezonului uscat, între iulie și octombrie, să vezi animale adunându-se în jurul găurilor de apă iar în nordul parcului să observi Marea Migrație Gnu.

Fiecare itinerar pentru o vacanța safari este personalizat, iar călătoria ta în Tanzania va fi unică, creată special pentru tine.

S-ar putea să-ți placă și...