Comunitatea călătorilor cu stil

De ce să ai propriul consultant de turism

În era tehnologiei în care îți poți rezerva singur vacanța navigând pe internet, oare mai avem nevoie de un consultant de turism? Răspunsul este categoric da.

Din ce în ce mai mulți oameni care vor să petreacă vacanța de lux mult visată, apelează la serviciile unui consultant de turism în planificarea acesteia, alegând pur și simplu să se bucure de vacanță, de relaxarea absolută și multe alte beneficii.

De ce să apelezi la serviciile Nordis Travel și la consultanții de turism pentru călătorii de lux din cadrul agenției? Îți prezentăm mai jos ceea ce considerăm noi ca fiind avantajele principale în planificarea vacanței tale de lux ghidat de un consultant specializat.

Un consultant de turism călătorește la rândul lui și iubește să facă acest lucru, motiv pentru care se documentează temeinic asupra celor mai interesante destinații. De asemenea, el își formează legături de-a lungul timpului cu sute de parteneri luxury începând cu hotelieri de top, linii de croazieră și până la tur operatori, toți fiind implicați în descoperirea și asigurarea unor experiențe unice în fiecare destinație.

Un consultant de turism îți poate asigura experiențe unice incadrându-se în același timp în bugetul comunicat

Având experiența necesară și cunoscând oferta pieței, el poate oferi la tarife mult mai bune decât cele găsite online beneficii suplimentare, cum ar fi o cameră superioară, mic dejun gratuit sau șampanie în cameră.

Un consultant de turism nu este specializat numai pe destinații, unul din atuurile lui este acela de a-și asculta și a-și cunoaște clientul. Astfel, la întâlnirea cu un consultant, vi se vor adresa cu siguranță întrebări precum: ce v-a plăcut și ce nu v-a plăcut la ultima călătorie, sau care vă sunt hobby-urile. Plecând de la toate aceste detalii, vacanța de lux mult visată începe să prindă contur, va fi una complet personalizată și vă va depăși cu siguranță așteptările.

Dintre toate sursele de informare pe care le găsiți online despre destinația care vă interesează, un consultant de turism vă poate ghida către cele care sunt cu adevărat de încredere și care conțin informații reale.

Un consultant de turism vă poate ajuta atunci când aveți probleme în timpul călătoriei

Imaginați-vă că din cauza condițiilor meteo, unul dintre zboruri v-a fost anulat, sau v-a expirat pașaportul și trebuie să îl schimbați în cel mai scurt timp posibil. Serviciile unui consultant de turism luxury sunt alegerea ideală în aceste situații, asigurandu-vă că veți petrece o vacanță fără griji, fără a pierde timpul cu nenumărate telefoane și căutând soluții de multe ori nu din cele mai bune surse.

Un consultant de turism este, nu în ultimul rând, o persoană cu care poți comunica ușor și care îți înțelege nevoile și așteptările. Astfel, pentru planificarea următoarei vacanțe de lux, te așteptăm la Nordis Travel pentru a-i cunoaște pe consultanții noștri pasionați de călătorii și gata să îți transforme dorințele și visele în cele mai frumoase experiențe.

S-ar putea să-ți placă și...