Povești și sfaturi de călătorie

Wellness de iarnă. Soarele de iarnă și tratamentele spa în Europa

În timp ce căutătorii soarelui de iarnă evadează în insule îndepărtate pentru terapie tropicală, ocean și broz perfect, peisajul de zăpadă din Europa are puteri vindecătoare. Terapiile de wellness de iarnă sunt tot mai căutate, iar multe hoteluri au pregătit tratamente spa, accesibile chiar și atunci când ai nevoie de o escapadă de relaxare într-un city break. O vacanță la munte poate liniști sufletul, împrospăta simțurile și limpezește mintea datorită efectelor pozitive ale aerului alpin atât asupra sănătății mentale, cât și asupra sănătății fizice. De la yoga celtică în Dolomiți la băi cu gheață în Laponia suedeză, acestea sunt cele mai elegante destinații spa pentru a te menține calm și conectat la natură recomandate de Nordis Travel.

Pacea ca un nou lux. Forestis, Italia

Ascuns, oferind o panoramă superbă asupra Dolomiților, la 1800 de metri altitudine, Forestis este un sanctuar al relaxării. Lumina pătrunde prin ferestrele înalte, atrăgând privirea către priveliștile uluitoare și luminând spațiile blânde și minimaliste. De la apartamente și penthouse-uri ultra-luxoase până la restaurante și centrul spa, interioarele Forestis aduc omagiu Í. Sorbiți apa de izvor de munte Plose din carafa de piatră din dormitorul dvs. Experimentați o terapie spa forestieră. Iar seara serviți cina de altitudine!

Apa curată de izvor, aerul curat de munte, orele de soare și clima blândă sunt cele patru elemente de bază ale terapiilor Forestis. Urmând exemplul celților și doctrina lor naturală, băile Forestis combină aceste patru elemente ale naturii cu patru copaci: pin de munte, molid, zada și pinul de piatră.

O oază de wellness și design. Arctic Bath, Suedia

Arctic Bath este un hotel balnear plutitor extraordinar, situat pe râul Lule, lângă micul sat Harads din Laponia suedeză. Având o formă circulară, hotelul plutește pe apă în timpul verii, iar iarna stă pe gheață! Fiecare cameră a fost proiectată aducând în interior natura înconjurătoare. Materialele naturale, căldura lemnului, piatra, și textilele luxoase se armonizează cu designul scandinav. Este ascunzătoarea perfectă sub cerul nordic, având deasupra în nopțile de iarnă aurora boreală.

Sunt disponibile diferite tratamente, de la masaje cu pietre la tratamente faciale, tratamente inspirate de tradițiile locale de wellness și de puterea vindecătoare a plantelor din zonă. Atracția principală este desigur baia rece în aer liber, unde iarna temperatura este în jur de 4 grade. În momentul în care ieși din sauna fierbinte, o baie rece în aer sub cerul nordic revitalizează corpul din interior spre exterior, un ritual străvechi de curățare care întărește sistemul imunitar al organismului, ușurează dureri musculare și reduce inflamația. Puteți alege pachetele de wellness personalizate ale hotelului, de la detoxifiere facială, masaj corporal cu pietre fierbinți, scrub corporal la yoga și meditație.

Iarna în Alpi la Refuge de la Traye

Departe de agitația unei stațiuni de ski, dar aproape de renumita regiune a sporturilor de iarnă, Les Trois Vallées, Refuge de la Traye din Franța este un paradis de liniște înconjurat de natură. O atmosferă familială și prietenoasă însoțește spiritul intim și discret al acestui colț de paradis. Cele mai noi tratamente spa și masaj, saună, jacuzzi, sală de fototerapie, dar și o baie în lapte și relaxare pe un pat de fân cu vederi strălucitoare la vârfurile acoperite de zăpadă sunt doar câteva momente de vis dintr-un sejur petrecut într-un refugiu de lux. Cursurile de yoga sunt disponibile pentru cei care doresc să salute pârtiile – iar ceainăria spa-ului este un spațiu odihnitor pentru a se relaxa cu o băutură răcoritoare din plante.

O oază de relaxare. Wellness hotel Golf Panorama, Elveția

Un loc de liniște și relaxare în Alpi, plin de energie și inspirație, creat pentru a lăsa în urmă viața de zi cu zi și a aduna forțe noi. O ascunzătoare de wellness și golf pe Lacul Constance. Inspirate de tradițiile străvechi și combinate cu atingeri moderne, tratamentele spa oferă o experiență unică de răsfăț și relaxare. Vino și experimentează noua oază de wellness. Centrul de wellness liniștit oferă șezlonguri duble de pluș, saune și o piscină primitoare. Întindeți-vă în saunele finlandeze sau bio sau încercați o baie de aburi. Apoi îmbrăcați-vă halatul pentru a ieși afară și în jacuzzi – așezat pe terasă, vă promite priveliști perfecte ale Lacului Constanța pe care le puteți explora cu un tur de mers nordic.

Pentru destinații surprinzătoare și pentru un wellness de iarnă la spa prin Europa, contactează un consultant Nordis Travel la telefon 0374435550 sau trimite un mail la rezervari@nordistravel.ro.

S-ar putea să-ți placă și...