vacanță în Thailanda
Povești și sfaturi de călătorie

Visează, simte, trăiește o vacanță în Thailanda

Un tărâm al zâmbetelor, al liniștii atemporale împletite inextricabil cu o bogată moștenire budistă. Descoperă Thailanda, merită, îți garantăm, pentru că, o dată întors acasă îți vei dori să revii cât mai curând. O vacanță în Thailanda o visezi, o simți și o dorești în fiecare an. Pentru că de Thailanda te vei îndrăgosti, garantat!

De la metropola modernă Bangkok și munții pitorești din Chiang Mai până la plajele relaxate și coastele uimitoare din Phuket, Krabi și Koh Samui, Thailanda este o destinație dinamică care oferă o combinație unică de experiențe de călătorie transformatoare, de la imersiuni de wellness, descoperiri culturale și tradiții tribale de arte și meșteșuguri, până la zilele de relaxare la plajă oferite din prin într-o vacanță în Thailanda.

Admiră Marele Palat din Bangkok, piețele pline de viață, canalele vibrante și scena modernă a meselor rafinate. Gustă condimentele din bucătăria thailandeză și explorează fermele și satele triburilor din apropiere de Chiang Mai sau călătorește spre sud pentru a experimenta viața insulară tropicală în Marea Andaman. O vacanță în Thailanda este un vis împlinit, o experiență completă de care te vei îndrăgosti și vei dori să revii. Descoperă orașe antice, parcuri naționale bogate în floră și faună tropicală și mici orașe de provincie, unde încă mai găsești temple budiste liniștite, acoperite cu fum de tămâie și luminate de lumânări.

Inspirație pentru o vacanță în Thailanda

De la plajele uimitor de frumoase din Krabi din sud, cu crestele sale dramatice de calcar, până la stațiunile elegante cu vile cu piscină din Phuket, hoteluri de lux pe deal și locuri superbe de scufundări din Koh Samui, coasta thailandeză și insulele sale dețin mare atracție pentru clienții noștri iubitori de vacanțe de lux, dar și cei care caută experiențe. Microclimele diferite dintre Phuket și Koh Samui înseamnă, de asemenea, familiilor sau cuplurilor să li se asigure o vacanță minunată și relaxantă la plajă, indiferent de perioada din an în care doresc să călătorească.

Popularul Phuket, este cel mai căutat în timpul iernii. Este o stațiune pe plajă care realizează în mod expert echilibrul perfect al vilelor private de dimensiuni generoase, cu o multitudine de facilități pentru familie – camere interconectate, pătuț suplimentar pentru cei mici, meniuri speciale, cluburi de joacă. Cu serviciile de cinci stele pentru o vacanță în Thailanda, plus o gamă largă de plaje și sporturi acvatice, familiile se pot bucura de orice, de la caiac în lagună până la jocul de golf la clubul de golf. 

Oferind probabil simbolul stilului clasic thailandez sunt pavilioanele de la Amanpuri, amplasate printre frumoasele palmieri de cocos. Această stațiune este binecuvântată cu vederi captivante la mare – plaja sa în formă de semilună, bătută hipnotic de Marea Andaman, strălucitor de turcoaz și o plajă superbă. Oaspeții pur și simplu nu pot să nu se lase seduși de atmosfera senină și liniștită, de apele minunate de limpede și de o excursie pe plaja celebră din filmul The Beach, avându-l personaj principal de Leonardo Di Caprio.

Pentru evadare în luna de miere, lasă-te cuprins de farmecul frumoasei insule Koh Samui. Cu stațiuni super-elegant, care îmbrățișează coasta, oaspeții sunt răsfățați de apele cristaline și locurile de scufundări. Multe proprietăți oferă cursuri acreditate și servicii de transfer la plajă pentru a accesa golfurile din apropiere și plajele ascunse. Desigur, există mult mai multe disponibile de experimentat dincolo de plajele paradisiace și cele mai calde bunuri thailandeze. O vacanță în Thailanda oferă, de asemenea, o multitudine de activități, de la cursuri autentice de gătit local sau tratamente spa, până la drumeții cu elefanții prin pădurile tropicale virgine, împreună cu mese romantice lângă cascade ascunse. Și ideile nu se termină aici. Pentru o vacanță în Thailanda lasă specialiștii noștri să-ți facă propunerea de călătorie!

S-ar putea să-ți placă și...