Povești și sfaturi de călătorie

Magia vacanței în Santorini începe vara aceasta la Katikies Garden

Hotelul Katikies Garden 5* oferă vizitatorilor o opțiune de lux în frumoasa capitala Fira. Combină ospitalitatea caldă a grecilor cu frumusețea dramatică a peisajelor de neuitat din Santorini și las-te purtat de atmosfera de vacanță într-o escapade romantică, într-un val de sentimente. Spiritul unic al vacantei în Santorini va fi present în inima fiecărui călător care alege vara aceasta Hotelul Katikies Garden 5*.

Un simbol al ospitalității

Cu servicii exclusive, Hotelul Katikies Garden 5* vă dezvăluie la fiecare pas o oază intimă de golfuri ascunse, unde domnește seninătatea și romantismul. Combinând liniște și intimitate, oaspeții se bucură de fericirea și siguranță totală. Arhitectura care se îmbină perfect în fiecare decor.

Hotelul este situat pe o stradă lungă pietruită, în inima capitalei istorice a Santorini, Fira, un oraș vibrant cu vederi ispititoare, căsuțe albe care se rostogolesc spre mare, acoperișuri albastre și preparate culinare savuroare care merită testate.

Cu o colecție personalizată de 40 de camere și apartamente și relaxări la piscină, Katikies Garden 5* ocupă un loc important printre hotelurile de lux din Santorini. Fiecare cameră are grădina sau veranda proprie, în timp ce unele au vedere la mare, piscină sau cadă cu hidromasaj. Piscina principală are vederi uimitoare la calderă.

Design venetian în Santorini

Hotelul Katikies Garden aduce un omagiu tradiției, istoriei și moștenirii, fiind construit între zidurile unei foste mănăstiri catolice din secolul al XIX-lea. Această oază ascunsă, cu vedere la Marea Egee, are o arhitectura venețiană fermecătoare cu elemente maure. hotelul canalizează misticul Grădinii lui Epicur și invită oaspeții să se scufunde în cultura locală.

Curtea interioară este rezervată restaurantului Selene, un omagiu sofisticat adus bucătăriei meditaraneene și aromelor suave de rozmarin. În crama hotelului, oaspeții sunt așteptați la o degustare a celor mai bune vinuri din insula. Eleganța este caracteristica principală a acestui hotel de lux unde merită să celebrați frumoasa vacanță în Santorini.

S-ar putea să-ți placă și...