vacanță la Monaco
Comunitatea călătorilor cu stil

Celebrități la Monaco. Cu cine te poți întâlni pe stradă într-o vacanță la Monaco

O vacanță la Monaco ne poate oferi multe surprize. De la hotelul elegant pe care l-am rezervat de la Nordis Travel, de la piscină cu vederi panoramice și răsfățul în cele mai exclusiviste cluburi și plaje private, până la întâlniri surpriză cu celebrități din lumea sportului. Jucătorii de tenis și piloții de Formula 1 au fost tot timpul atrași de o vacanță la Monaco. Apoi, încântați de stilul de viață și cartierele exclusiviste ale principatului, au transformat vacanța la Monaco într-o locuință permanentă.

Jucători de tenis care au devenit rezidenți, după o vacanță la Monaco

Novak Djokovic. Câștigător al 15 turnee de Grand Slam la simplu, Djokovic a fost mult timp rezident al Principatului. El s-a mutat aici în 2000 aici, împreună cu familia. Astăzi își continuă cariera și ajută în mod activ Fundația Princess Charlene în calitate de ambasador al acesteia. În 2020, Novak Djokovic a devenit de 8 ori câștigător al turneului Australian Open, doborând astfel un record de titluri de campioni în această competiție. 

Djokovic Novak playng at the Monte-Carlo Country Club

În Monaco, jucătorul de tenis și-a deschis singurul său restaurant vegan Eqvita, care se afla pe Rue de Portier, primind multe recenzii pozitive de la clienții care au ales o vacanță la Monaco.

Stefanos Tsitsipas. Talentat și ambițios, tânărul tenismen în vârstă de 22 de ani este și el un rezident permanent în Monaco, ajungând de altfel primul tenisment grec prezent în Top 10.  Câștigător multiplu la turneele ATP, Grand Slam, Wimbledon (dublu masculin în 2016) și fostul număr 1 mondial la juniori, Stefanos Tsitsipas este un favorit al mass-media. Tânărul este un fiu al tenismenei de origine rusă, Yulia Salnikova și al antrenorului de tenis grec, Apostolos Tsitsipas. 

Carolina Wozniacki. Este o altă figură importantă a tenisului care locuiește la Monaco. Numărul 2 mondial la simplu feminin, Carolina și-a început cariera în 2005. De atunci, sportiva în vârstă de 28 de ani a câștigat 32 de turnee WTA și a fost clasată pe locul 1 în 2010. În vara anului 2019, Carolina Wozniacki s-a căsătorit cu logodnicul ei, David Lee, în Italia.

Și piloții de Formula 1 au transformat o vacanță la Monaco într-o reședință permanentă

Mika Häkkinen. De două ori campion de Formula 1 a participat la curse din 1991 până în 2001. Aparent, în acest timp a început dragostea sa pentru Monaco, întrucât se întrecea pe una dintre cele mai prestigioase piste de F1. Mika Häkkinen a câștigat Marele Premiu de la Monaco în 1998.

Monte-Carlo, Monaco. Grand Prix of Monaco. F1 World Championship

David Coulthard. Fostul pilot de Formula 1, care a participat la campionatele din 1994 până în 2008, este rezident în Monaco. Pilotul scoțian a fost proprietarul hotelul Columbusv din Fontvieille, un hotel boutique elegant, alegerea perfectă pentru o vacanță la Monaco autentică.

Coulthard a participat la 247 de curse, a câștigat 13 dintre ele și a mers pe podium de 62 de ori. Pilotul scoțian a publicat cartea «Formula pentru victorie», în care a ridicat probleme precum importanța muncii în echipă, a motivației și a conducerii; el a scris și despre strategiile necesare pentru a câștiga în lumea Formulei 1. David Coulthard, care lucrează astăzi ca jurnalist și comentator, locuiește în Monaco.

Felipe Massa. Felipe, la fel ca unii dintre colegii săi de Formula 1, a ales Monaco ca a doua sa casă. A petrecut mulți ani în Formula 1, după ce a concurat în 2002 și din 2004 până în 2017, devenind vicecampion (2008). În aprilie 2018, s-a anunțat că Massa va participa la cursele de Formula E,  cursele de mașini electrice.

Monte-Carlo, Monaco. Grand Prix of Monaco. F1 World Championship

Lewis Hamilton. A debutat în cursele de Formula 1 în 2007 la echipa McLaren Mercedes, fiind primul pilot de Formula 1 de culoare, campion mondial de 7 ori al celebrei competiții. Lewis s-a mutat la Monaco stabilindu-se la Monte Carlo și cumpărând un apartament de lux în cel mai scump oraș din lume pentru 10 milioane de lire sterline. Dacă vrei să ai un weekend de cinci stele vara aceasta, hai să vezi ofertele Nordis Travel pentru o vacanță la Monaco.

S-ar putea să-ți placă și...