Vacanță în Zakynthos
Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Zakynthos. Travel news

Celebra plajă Shipwreck va rămâne închisă în această vară

Dacă vara aceasta plănuiești să ajungi într-o vacanță în Zakynthos, trebuie să știi că ai multe plaje de vizitat. Dar emblematica plajă Shipwreck va fi în continuare închisă.

De teama unor posibile alunecări de teren, autoritățile locale au decis să țină în această vară emblematica plajă Shipwreck închisă turiștilor. Decizia de interzicere a accesului a fost recomandată de o echipă de experți ai Organizației de Planificare și Protecție Antiseismică (OASP), în urma unei inspecții la fața locului realizată pe 8 martie 2023, ca parte a unui control regulat de siguranță. Luând în considerare riscul semnificativ de alunecări de teren din cauza eroziunii stâncilor din jur, autoritățile au decis că siguranța locuitorilor și a celor care vor o vacanță în Zakynthos este mai presus de orice. În 2018, șapte persoane au fost rănite într-o alunecare de teren pe aceeași plajă. Siguranța plajei va fi reevaluată de două ori pe an.

Pentru o vacanță în Zakynthos, contactează un consultant Nordis Travel. Vei primi recomandări de călătorie, ofertă personalizată și sfaturi de la https://www.nordistravel.ro/despre-noi/oameni care iubesc vacanțele în Grecia.

S-ar putea să-ți placă și...