Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Republica Dominicană. Cea mai bună destinație de golf din Caraibe

Republica Dominicană a fost nominalizată ca fiind Cea mai bună destinație de golf din Caraibe. Dacă nu ai planuri pentru o aventură iarna asta, atunci este timpul să te gândești la o vacanță în Republica Dominicană. Vei găsi cele mai bune resorturi all inclusive, cu facilități de top pentru întreaga familie. Iar tu, pentru că ești pasionat de golf, poți alege din cele două mari terenuri de golf care sunt nominalizate la categoria Cel mai bun teren de golf în cadrul World Golf Awards 2021 – Terenul de golf Corales și Puntacana Resort & Club. Ceremonia de anul acesta va avea loc pe 21 octombrie la Park Hyatt Dubai, ca eveniment în cadrul Expo 2020 Dubai. Hai să rezervi acum o vacanță în Republica Dominicană de la Nordis Travel.

Premiile World Golf Awards sunt extrem de relevante pe segmentul turismului de golf, recunoscând excelența terenurilor de golf și a destinațiilor din întreaga lume. Categoriile acoperă selectarea celor mai buni cursuri de golf, designeri, destinații de golf, stațiuni și tour-operatori pentru o vacanță în Republica Dominicană la golf.

Despre terenul de golf Corales

Terenul de golf Corales, situat la Puntacana Resort & Club, găzduiește primul și singurul eveniment PGA Tour din Republica Dominicană. Arhitectul Tom Fazio a realizat întregul proiect.

Deschis în 2010, este situat lângă stânci, golfuri, intrări naturale ale oceanului, lacuri interioare și cariere de corali din Marea Caraibelor. Are 18 găuri, dintre care șase sunt orientate spre mare și culminează cu ultimele trei găuri cunoscute sub numele de Cotul Diavolului, care se clasează printre cele mai spectaculoase și provocatoare găuri de golf din lume.

Tot în cadrul galei în cadrul World Golf Awards 2021, Republica Dominicană a fost nominalizată și la categoria Cea mai bună destinație de golf din Caraibe. 

S-ar putea să-ți placă și...