Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Republica Dominicană. Un paradis tropical

Când te gândești la o vacanță în Republica Dominicană îți imaginezi un paradis al plajelor cu nisip alb și apă turcoaz, alintate de palmierii cu nuci de cocos. O evadare pe unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, departe de frigul de acasă, descoperind o viață marină colorată, corali, căluți și stele de mare. O vacanță de relaxare în resorturi elegante, în stațiuni de cinci stele cu servicii all inclusive, descoperind cultura și specificul zonei. Trăiește iarna aceasta o vacanță în Republica Dominicană, pentru că ai nevoie de soare!

Alegeți hotelurile de cinci stele din Punta Cana

Acolo unde o întindere nesfârșită de plajă cu nisip alb se întâlnește cu apele de smarald din Caraibe, acolo este Punta Cana, prima stațiune recomandată de consultanții Nordis Travel pentru o vacanță în din Republica Dominicană. Dacă sunteți în căutarea stațiunilor all-inclusive de lux, a unui luni de miere sau a unei vacanțe pentru toată familia, combinată cu o listă nesfârșită de activități de divertisment, acesta este cel mai bun loc de vizitat într-o vacanță în Republica Dominicană.

Plaja Bavaro este cea mai impresionantă întindere de plajă din Punta Cana, unde puteți să vă plimbați ore întregi de-a lungul nisipului. Stațiunile sunt situate pe plajă și oferă acces ușor la toate activitățile. 

Mergeți în zona Colonial din Santo Domingo

În acest oraș, unde Christopher Columb a aterizat pentru prima dată în America, veți găsi agitația vieții moderne care se joacă pe fundalul clădirilor vechi de secole. Arhitectura colonială, muzee, restaurante, magazine și hoteluri pitorești, străbat străzile și piețele și vă transpun într-o epocă colonială. O mare parte din activitate se concentrează în jurul Calle El Conde, cea mai populară stradă pentru cumpărături sau mese în aer liber. Santo Domingo este cu siguranță un loc în care merită să mergeți în vacanța în Republica Dominicană.

Faceți plajă în Las Galeras

Las Galeras este locul perfect pentru a scăpa de străzile aglomerate și de forfota resortului. În cel mai îndepărtat punct al Peninsulei Samaná, unde drumul pare că se prăbușește în ocean, cu vedere la una dintre numeroasele plaje frumoase din zonă, se află micul oraș Las Galeras. Este locul perfectă pentru relaxare – plaje cu nisip alb, împânzite de palmieri pletoși și apa turcoaz creează o scenă idilică.

Mergeți în Golful Samana pentru a vedea balenele

În fiecare iarnă, din decembrie până în martie, mii de balene cu cocoașă intră în Golful Samaná pentru a se împerechea și a naște, făcând din acesta unul dintre cele mai bune locuri pentru a vedea acești giganți în sălbăticie. Orașul Samaná, din peninsula Samaná, este principalul punct de plecare pentru excursiile de observare a balenelor într-o vacanță în Republica Dominicană.

Acum, călătoria prin cele mai frumoase destinații din Republica Dominicană este un vis devenit realitate. O vacanță în Republica Dominicană vă deconectează de tumultul vieții agitate în lunile de iarnă, iar pentru o ofertă completă de relaxare, nu ezitați să cereți sfatul unul consultant Nordis Travel. Prindeți o vacanță în Republica Dominicană începând din 26 noiembrie 2021.

S-ar putea să-ți placă și...