Comunitatea călătorilor cu stil

Vacanță în Mykonos. Dragostea plutește în aer!

Februarie este în mod tradițional o lună a iubirii deoarece este asociată cu Ziua Îndrăgostiților. Iubirea este, cu siguranță, cel mai frumos sentiment. Nu-i nevoie de o serenadă pentru a sărbători această zi, important este să alegi momentul potrivit. În luna iubirii, fiecare detaliu contează și este cea mai bună perioadă din an pentru ca noi să visăm cu ochii deschiși și să planificăm din timp o vacanță în Mykonos. Pentru evadările romantice, o lună de miere de neuitat și amintiri pentru o viață. O vacanță în Mykonos cu siguranță o vei iubi!


Majoritatea oamenilor spun că atunci când doi oameni sunt îndrăgostiți, nu trebuie să o arate doar în acea zi! Nimic nu se compară cu manifestarea sentimentelor noastre puternice în fiecare zi a anului. Fie că este iarnă sau primăvară… toamnă sau vară.

Planifică din timp o evadare romantică, o vacanță în Mykonos cu un consultant Nordis Travel. Fără îndoială, insula Mykonos oferă cuplurilor oportunități vaste pentru momente maiestuoase de intimitate, de lux, peisaje și plimbări printre decorurile pitorești din Ciclade.

Spune DA! într-o vacanță în Mykonos la Saint John Hotel

Îți poți imagina cât va fi de special acest moment? Gândește-te! Să spui DA! Într-un cadru luxos înconjurați de peisaje spectaculoase, având complici în echipa Nordis Travel. Clima perfectă, cerul albastru, fascinanta Mare Egee, ospitalitatea și serviciile de cinci stele.

Imaginează-ți momentul… Ea nu știe nimic. Nisipul fierbinte, mângâiat de mare și un apus spectaculos este exact ceea ce ai nevoie. De ce să nu organizezi această surpriză pe plaja privată de la Saint John? Să îi ceri mâna pe una dintre cele mai faimoase plaje din Mykonos este o experiență de făcut o dată în viață. Începi o vacanță în Mykonos și continui cu o cerere în căsătorie memorabilă.

Într-un cadru maiestuos, unde opulența se întâlnește cu împrejurimile elegante ale arhitecturii cicladice, Saint John Hotel oferă fiecărui oaspete un sejur de neuitat și o vacanță în Mykonos de cinci stele. Servicii de top și peisaje uluitoare, destinate să satisfacă chiar și cei mai exigenți vizitatori. Vilele luxoase sunt un refugiu pentru cei care caută intimitate, iar priveliștea fiecărei dimineți este ca un cadou oferit fiecărui cuplu.

Vrei o vacanță cu adevărat fascinantă vara aceasta? Hai cu noi în #Mykonos! Insula este, fără îndoială, versiunea cicladică supremă a luxului, iar hotelul Saint John Resort este reflectarea lui pură. Situat în golful Agios Ioannis, hotelul este un refugiu și un paradis retras pentru momente de neuitat. Un sanctuar pentru o vacanță în Mykonos!

S-ar putea să-ți placă și...