Comunitatea călătorilor cu stil

Vacanță în Maldive. Trăiește fiecare moment și simte-te liber!

Paradisul îndepărtat din Maldive este o dorință exotică unică. Un arhipelag cu 1190 de insule, o imagine care evocă instantaneu o vacanță în Maldive irezistibilă. Plaje albe, marea turcoaz, lagune albastre, viață marină colorată, palmieri, atoli înconjurați de recifuri de corali, lagune exotice și vile suspendate deasupra apei. Iar norocoșii pot avea alături, prin podeaua de sticlă pești multicolori. Cu o temperatură de aproximativ 30C în fiecare zi a anului, Maldivele sunt un vis împlinit. Micuțe, liniștite și romantice, stațiunile au propria insulă privată retrasă, perfecte pentru a trăi o vacanță în Maldive.

De la vilele pe apă, luxoase și private, din care poți cobori direct în grădina de corali din ocean, la bungalow-urile cu jacuzzi pe plajă, sau vilele înconjurate de grădini luxuriante – opțiunile de cazare din Maldive reflectă gusturile și înclinația spre diversitate a clienților. Experimentează și bucură-te de splendoarea exotică. Lasă agitația, stresul și zgomotul, și îmbrățișează pacea interioară într-o vacanță în Maldive.

Bucătăria gustoasă, personalul extrem de prietenos și o mulțime de oportunități de relaxare fac ca această țară să merite vizitată cel puțin o dată în viață. Trăiește fiecare moment și simte-te liber! 

Experiențe unice într-o vacanță în Maldive

Snorkeling cu rechini

Descoperă secretele din adâncuri! În apropierea Atolului Vaavu, la apusul soarelui, navele pornesc în căutarea rechinilor. Oceanul Indian este casa rechinilor timizi, nepericuloși. Atolul Vaavu oferă unele dintre cele mai spectaculoase aventuri de snorkeling alături de rechini în Maldive. Urmează înotul printre dantelele coralilor de la Golden Wall, unul dintre cele mai frumoase recifuri de corali. Iar experiența printre bancurile de pești colorați și corali este unică.

O bijuterie izolată

Lily Beach este probabil cea mai bună plajă din Maldive. Este o escapadă tropicală perfectă pentru orice cuplu care caută o pauză romantică. Lily Beach se află pe insula Huvahendhoo din atolul Ari și este foarte aproape de unele dintre faimoasele locuri de scufundări din lume. Pregătește-te pentru a fi răsfățat și petrece alături de persoana iubită momente unice. O escapadă tropicală de vis!

Prânzul la restaurantul subacvatic

O vacanță în Maldive este completă cu un prânz sau cină romantică în mijlocul vieții marine. Mâncare rafinată, cu un meniu special, preparate exotice moderne din fructe de mare și combinații perfecte de vinuri. Totul în apele Oceanului Indian. Experiența unei mese subacvatice într-o vacanță în Maldive este senzațională, platformele din sticlă oferă priveliști superbe asupra vieții subacvatice, candelabrele de corali, scaune în formă de anemone marine sau bucătăria exotică cu fructe de mare.

Marea de stele în Vaadhoo

„Marea de stele” e acel fenomen spectaculos care apare la sfârșitul verii în insula Vaadhoo, din atolul Raa. Apa se populează cu specii de fitoplancton bioluminescent, iar mișcarea valurilor face ca aceste specii să strălucească. Se creează astfel un efect interesant, care dă impresia unui cer plin de stele. Strălucirea misteriosului fitoplancton poate fi văzută cel mai bine în nopțile fără lună.

Plaja cu apă de smarald

Sunt sute de plaje în Maldive, dar de fiecare dată, oriunde călătorești, vei dori să afli un top al celor mai frumoase plaje. Situată în partea de sud-est a atolului Baa, plaja Reethi este un simbol al luxului. Plajă cu nisip alb, ape albastre strălucitoare, recifuri de corali și pești colorați, acesta este locul cel mai bun pentru luna de miere. Se află la 40 de minute de mers cu hidroavionul de capitala Male.

Fie că dorești să pleci din București sau din Cluj, acum consultanții Nordis Travel îți recomandă hotelul dorit. Poate te gândești la o vilă pe apă, sau o cină pe plajă având aproape oceanul nesfârșit sau poate o căsuță pe plajă pentru a savura aroma dimineților de relaxare într-o vacanță în Maldive.

S-ar putea să-ți placă și...