Comunitatea călătorilor cu stil

Vacanță în Maldive. 5 motive pentru care trebuie să alegi Park Hyatt Maldives Hadahaa pentru amintiri de neuitat

Luxul este personal la Park Hyatt Maldives Hadahaa. Amplasat printre frumusețile marine naturale neatinse într-unul dintre cei mai îndepărtați atoli din lume, locația se mândrește cu unul dintre cele mai bine conservate recife din stațiune. Complexul de lux, recomandat de consultanții Nordis Travel pentru o vacanță în Maldive este definit de izolare, pace, timp și spațiu și oferă o gamă largă de experiențe uimitoare, inspirate de natură. Toate cele 50 vilele luxoase sunt în stil minimalist, proiectate și construite ținând cont de intimitatea și confortul oaspeților.

Experiențele personalizate sunt ceea ce face ca o evadare la Park Hyatt Maldives să fie cu adevărat o ocazie excepțională.

O vacanță în Park Hyatt Maldives Hadahaa înseamnă să simți nisipul între degetele de la picioare sau să te bucuri de cina sub stele cu cei dragi. Un paradis izolat pentru călătorii de lux care doresc să îmbrățișeze tot ce este mai bun pentru o vacanță în Maldive.

Un recif natural care înconjoară resortul și peste 40 de locuri de scufundări și snorkeling

Experiențe unice de scufundări și snorkelling și o viață marină fascinantă o mare diversitate de corali. Înoată printre țestoasele marine, rechini de recif, baracude și nenumărați pești tropicali colorați.

Experiențe culinare intr-o vacanț în Maldive Gastronomia japoneză cu vedere la Oceanul Indian

Resortul are o gamă variată de restaurante, care oferă oaspeților călătorii culinare internaționale. Dar pentru a avea la cină imaginea infinită a oceanului, restaurantul japonez servește mâncare proaspătă din bucătăria orientală.

Ești vegan? Atunci la Chef’s Garden Treehouse ești așteptat seara aceasta

Dacă ai un stil de viață sănătos și ești vegan, Park Hyatt Maldives Hadahaa a pregătit oaspeților o experiență culinară deosebită. Cu legume din propria grădină, toate organice, transformate într-un meniu special la Chef’s Garden Treehouse. Cina este servită la cinci metri înălțime deasupra țărmului.

Design marin pentru fiecare vilă

Fiecare decor a fost realizat în armonie cu natura, pentru un sejur luxos și confortabil pentru fiecare oaspete. Culoarea albastră a Oceanului Indian este predominantă, și fiecare vila oferă acces gratuit la Netflix. 

Descoperiți vindecarea autentică ayurvedică

Restabiliți echilibrul interior printr-un tratament unic de detoxifiere care ameliorează stresul și

întinerește organismul. Reconectează-te cu starea ta naturală de sănătate și bunăstarea corpului într-o călătorie de șapte sau paisprezece zile pentru a revitaliza și armoniza mintea, corpul și spiritul.

Tu când ți-ai programat următoarea vacanță în Maldive? Un consultant Nordis Travel va ști de fiecare dată să îți facă recomandările de resorturi de lux, activități speciale, servicii de lux și un transfer privat. Orice dorință ai avea, nu ezita să ne scrii un email cu dorința ta. Tu ne spui când vrei să pleci într-o vacanță în Maldive, Nordis Travel transformă totul într-un sejur de neuitat.

S-ar putea să-ți placă și...