vacanță în Italia
Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Italia. Hoteluri romantice, premiate, istorice… pentru a trăi La bella vita

Alegerea hotelului potrivit pentru o vacanță în Italia este o parte importantă a unei călătorii. Trebuie să fie aproape de locurile pe care urmează să le vizitați în vacanța în Italia. Cizma italiană are atât de multe de oferit în ceea ce privește patrimoniul cultural, istoric, încât devine greu să te hotărăști la următoarea destinație de vacanța în Italia. Hotelurile din Italia sunt atât de diverse și pitorești, încât de multe ori turiștii Nordis Travel aleg întâi hotelul pentru anumite facilități.

O bogăție de alegeri pentru o vacanță în Italia

Fiind a cincea cea mai vizitată țară din lume, Italia este fără îndoială o destinație perfectă pentru orice tip de călător. Fie că vorbim despre turistul aventurier care alege să exploreze fiecare oraș, despre turistul care vrea să se răsfețe la piscină privind Muntele Etna din Sicilia sau cel dornic de plajă. Alegerea unuia din cele peste 34 de mii de hoteluri ar putea fi dificilă, așa că am pregătit o listă de hoteluri unice pentru următoarea vacanță în Italia.

Cel mai scump hotelFour Seasons, Florența.  Pentru 18.500€ pentru o noapte de cazare în suita royal, hotelul ocupă primul loc, fiind cel mai scump hotel din Italia. Acest hotel uimitor situat într-un palat renascentist plin de artă și o mănăstire restaurată din secolul al XV-lea. Pardoseala originală, fresce superbe și sculpturi pictate manual fac parte din atmosfera renascentistă a tuturor celor 37 de camere ale hotelului. Trei restaurante gourmet premiate vă tratează cu cea mai bună bucătărie italiană, iar un centru spa exclusivis va transforma orice vacanță în Italia într- o experiență relaxantă de vis.

RomanticLe Suite Di Giulietta, Verona. Când vine vorba despre romantism, Italia este probabil cel mai bun loc pentru un cuplu care dorește o lună de miere perfectă. Iar Verona cu al său balcon celebru și o Julieta care îl aștepta pe iubitul Romeo este locul perfect. Le Suite di Giulietta  este o experiență unică, fiind situat chiar în inima orașului Verona. Aici puteți găsi un loc liniștit unde să vă relaxați cu persoana iubită în timp ce profitați de vizitarea frumosului oraș.

Apreciat de vedeteGrand Hotel Villa d’Este, Lacul Como. Vedetele iubesc Italia. Aleg să se căsătorească în biserici uimitoare, își petrec luna de miere în cele mai romantice locuri și continuă să revină pentru a vizita această țară uimitoare. Lista vedetelor care au decis să încerce această experiență uimitoare în hotelul opulent cu vedere la Lacul Como sunt: Alfred Hitchcok, Bruce Springsteen, Madonna, Robert De Niro și Leonardo Di Caprio etc. Aceasta este o vilă renascentistă rafinată construită în 1568 și transformată ulterior într-un hotel de lux în 1873.

Hotel care a scris pagini de istorieGrand Hotel Villa Serbelloni, Lacul Como. Situat în Bellagio, orășelul uimitor de pe malul Lacului Como, acest hotel de lux de cinci stele este renumit nu numai pentru că se află în topul celor mai prestigioase ghiduri de călătorie, dar această vilă uimitoare din 1873 a jucat un rol important atât în ​​războaiele mondiale găzduind multe personalități, cât și politicieni. Churchill și Roosevelt, de exemplu, au dormit în camerele sale de lux. Vila Serbelloni este, de asemenea, hotelul preferat al multor familii prestigioase și nobile din întreaga lume: suveranii Spaniei, aristocrația rusă și engleză, sunt doar câțiva dintre oaspeții celebri care s-au plimbat prin camerele și grădinile de pe malul lacului.

Cel mai premiat – Il Salviatino, Toscana. Dacă doriți să profitați la maximum de vacanța dvs. și să alegeți cel mai bun hotel din Italia, probabil că ar trebui să vă bazați pe experți și să îi lăsați să decidă pentru dvs. Il Salviatino, o vilă grandioasă exclusivistă situată pe dealurile din Fiesole. Toscana, este hoteluri cu multe premii primite de la experții în turism și publicații prestigioase de travel. Un loc magic, unde obsesia pentru servicii de lux și experiențe de neuitat se îmbină perfect cu decorul.

Dacă alegi să petreci o vacanță în Italia de cinci stele, sună un consultant Nordis Travel și alege vara aceasta o vacanță într-un hotel recomandat din Sicilia.

S-ar putea să-ți placă și...