Comunitatea călătorilor cu stil

Vacanța în Grecia. 3 destinații pentru familiile cu copii

Vacanța în Grecia este despre dragostea pentru tărâmul elen, pentru plajele ascunse și nisipul perfect pentru cei mici și razele soarelui care ne așteaptă. Cu o multitudine de atracții turistice, de la siturile istorice din Atena până la insule idilice izolate, Grecia are multe de oferit familiilor. În timp ce cuplurile aleg vacanțele în romanticul Santorini sau Mykonos pentru cluburile pline de viață, familiile se aleg în Creta, Zakynthos sau Halkidiki pentru a savura o vară de distracție și pentru a explora o mulțime de comori istorice în vacanța în Grecia. Descoperiți cele mai bune locuri de cazare în Grecia pentru familii și planificați o vară de delicii grecești cu Nordis Travel.

Zakynthos

În timp ce venețienii au numit cândva Zakynthos „Floarea Orientului”, în prezent turiștii vor descoperi o insulă bogată în floră, ape de un albastru perfect și plaje albe uimitoare. În lunile de vară, țestoasele se întorc pe țărmurile frumoase, iar familiile pot profita de ocazie pentru a explora plaja Navagio, parcul acvatic Tsilivi din apropiere sau pot avea o multitudine de aventuri nautice. Porto Zante Villas and Spa, votat „Cel mai bun hotel pe plajă din Europa” la World Travel Awards 2017 – este membru al Small Luxury Hotels of the World și oferă familiilor locul perfect în care să deguste comorile insulei. Cu doar opt vile de lux, intimitatea este asigurată, iar familiile se pot relaxa în propria lor piscină încălzită sau în grădina tropicală și să admire priveliștile îndepărtate ale Kefaloniei.

Creta

Vechea capitală minoică Cnossos este un loc potrivit pentru a începe explorarea marilor minuni ale Greciei. Fiind cea mai veche civilizație a Europei, familiile pot vizita Muzeul Arheologic din Heraklion și situl considerat a fi locul de naștere al lui Zeus. Blue Palace, A Luxury Collection Resort & Spa, este unul dintre cele mai bune locuri de cazare pentru o vacanță în Grecia pentru familii, deoarece se află la doar câteva sute de metri distanță de insula istorică Spinalonga – un monument național, și o experiență minunată de plajă. În cadrul resortului, copiii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani se pot bucura de dansuri grecești, piese de teatru, caiac, windsurfing și canotaj, în timp ce excursiile culturale cu barca și vizitele la Cretaquarium, unul dintre cele mai mari acvarii din Europa, oferă excursii interesante de o zi.

Halkidiki

Cu peisaje spectaculoase și plaje frumoase, această regiune din nordul Greciei este o peninsulă superbă, cu ieșire la Marea Egee. Cu o gamă largă de resorturi de lux pe plajă, în Halkidiki totul este despre plajă! Familiile sunt pur și simplu răsfățate cu nisipuri de culoare aurie și facilități diverse. Sani Club, Porto Sani, Sani Asterias, Sani Beach, Sani Dunes și Eagles Palace & Villas oferă preparate gourmet și activități diversificate și sunt unele dintre cele mai bune locuri de cazare într-o vacanță în Grecia pentru familii. Cu vedere la nisipurile albe ale plajei Sani Asterias, turiștii se pot bucura de apele cristaline, portul de agrement privat și rezervația ecologică privată situate în peninsula Kassandra din Halkidiki. În timp ce Sani Asterias, în stil boutique, oferă un refugiu relaxant, Porto Sani este excelent pentru familiile care caută o multitudine de activități. Cu două plaje, o academie de navigație, teren de fotbal, snorkelling, tenis și Teen Club și portul de agrement în apropiere, există într-adevăr ceva potrivit pentru toată lumea.

S-ar putea să-ți placă și...