vacanță în Dubai 2022
Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Dubai. Noi atracții pentru cei care vizitează orașul la final de 2022

Bine ați venit într-o vacanță în Dubai. Țara clădirilor înalte, a reperelor culturale și a experiențelor unice! Cunoscut ca fiind un oraș care bate recorduri, Dubai împinge limitele pentru a fi cel mai bun și mai exemplar oraș din lume. De la cel mai luxos hotel din lume și cel mai mare centru comercial, până la cea mai înaltă clădire din lume și cea mai înaltă piscină infinită suspendată deasupra orașului. Pe toate le puteți găsi aici. O vacanță în Dubai este dorința multor clienți care doresc o vacanță de lux, cu multe servicii personalizate, turiștii Nordis Travel care merg fie pentru o călătorie de afaceri, fie pentru o escapadă romantică sau o vacanță cu copiii.

Dubai s-a extins rapid pentru a găzdui mai multe astfel de repere în fiecare an, devenind o destinație de vacanță recurentă pentru milioane de turiști din întreaga lume. Orașul are o gamă largă de atracții și experiențe de oferit vizitatorilor de toate vârstele. O vacanță în Dubai nu mai este doar despre safari în deșert și observarea șoimilor. În ultimii ani, orașul a adăugat o mulțime de atracții noi care prezintă arhitectură uluitoare, artă iconică, tehnologie de ultimă oră și o mare vibrație vizuală. 

Muzeul Viitorului

Tema de design pentru Muzeul Viitorului este inspirată de celebrul concept Feng Shui. Muzeul Viitorului nu are colțuri sau coloane. Este o adevărată măiestrie arhitecturală. Caligrafia arabă gravată peste exteriorul clădirii are aproximativ 700 de cuvinte. Aceste cuvinte sunt preluate din poeziile HH Sheik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Un muzeu futurist interactiv, primul de acest gen din lume. Spre deosebire de muzeele obișnuite care expun artefacte, acest loc oferă vizitatorilor o perspectivă în viitor, în domeniul tehnologiei, artei și sustenabilității.  Orarul de vizitare este zilnic între 10:00 – 18:00.

Palm Tower

Cea mai recentă atracție din Palm Jumeirah este Palm Tower, un turn în formă de palmier, care oferă vederi panoramice remarcabile ale orașului și împrejurimilor. Vă puteți bucura de priveliștea Palmierului de pe puntea de vizionare de la etajul 52, la o înălțime uluitoare de 240 de metri sau puteți experimenta senzația și priveliștea de pe puntea deschisă de la etajul 54. Orarul de vizitare este luni-vineri între 09:00 – 22:00 (ultima intrare 22:00). Vineri-duminica 09:00-00:00 (ultima intrare 23:00).

La Perle

Dacă vreți să experimentați un spectacol la cote maxime, atunci trebuie să mergeți la primul spectacol live din Dubai. La Perle by Dragone este ce mai recentă atracție din Dubai, un spectacol de acrobații, cascadorii acvatice, actorie, dans, lumini și muzică. Peste 65 de artiști din întreaga lume oferă spectatorilor o experiență vizuală creată de Franco Dragone care vă va hipnotiza. Spectacolele sunt de marți până sâmbătă de la 21:00.

Sky Views Dubai

Una dintre noile atracții ale Dubaiului include, bineînțeles un punct e observație panoramic. Sky Views Dubai este cea mai nouă completare a orizonturilor orașului. Observatorul situat la etajul 53 al clădirii nu este doar o punte de observație, ci o experiență de aventură palpitantă. O plimbare pe o punte de sticlă lungă de 25 de metri, la aproape 220 de metri deasupra solului și un tobogan de sticlă exterior ce leagă etajele 52 și 53. Învinge frica! Adrenalină la maximum! Orarul de vizitare este marți-duminică de la 10:00-22:00. Luni 10:00-22:30

Jungle Bay

Chiar și iubitorii Greciei se pot bucura într-o vacanță în Dubai. Jungle Bay este cel mai nou parc acvatic din oraș și cel mai vizitat de familiile cu copii. Cu atât de multe piscine cu valuri, tobogane cu apă și zone de distracție, parcul are ceva de oferit turiștilor de toate vârstele. Proiectat având ca temă Marea Egee, cu elemente de arhitectură cicladică, acest parc acvatic vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi într-o vacanță în Grecia. Fiecare plimbare pe aleile parcului îți vor aminti de un sătuc grecesc.

Deocamdată nu s-a menționat data exactă pentru Zombie Apocalypse Park, dar într-adevăr în acest oraș poți experimenta orice dorești. Parcul mult așteptat va fi unul dintre cele mai mari parcuri tematice din lume, având o suprafață de 65.000 e metri pătrați. O casă bântuită, zone care strălucesc în întuneric, camere de evadare, cinema 9D, o zonă de paintball și jocuri de supraviețuire. O vacanță în Dubai va fi o experiență pentru întreaga familie.

S-ar putea să-ți placă și...