Povești și sfaturi de călătorie

Trei plaje pe care trebuie să le vizitați într-o vacanță în Dominicană

Călătoria prin cele mai frumoase destinații din Republica Dominicană este un vis devenit realitate. O vacanță în Dominicană însemnă servicii de cinci stele și relaxare pentru întreaga familie. Insula pe jumătate are o bogăție naturală impresionantă care face din acest pământ un loc magic unde te poți deconecta de tumultul marilor orașe și te poți conecta cu natura. O vacanță în Dominicană este despre odihnă și relaxare.

Aceste trei plaje care sunt iubite nu numai de localnici, dar sunt locuri unde trebuie să mergeți neapărat.

Bahia de las Aguilas. Probabil că ați auzit de acest loc, dar sunt puțini cei care se încumetă să lase relaxarea din resort pentru un drum cu barca. Dar, credeți-ne merită din plin această experiență. Este un loc unde simți că te deconectezi de lume, de toată agitația orașului și din care nu vei vrea să mai pleci.

Recunoscută drept cea mai frumoasă plajă din Republica Dominicană, această porțiune albă cu nisip perfect se întinde pe o distanță de opt kilometri, oferind ape cristaline turcoaz. Aici nu vei găsi hoteluri, magazine sau restaurante. Protejat ca parte a Parcului Național Jaragua, un peisaj carstic spectaculos îmbrățișează această plajă de-a lungul coastei. Puteți ajunge la Bahía de Las Águilas cu barca de pe malul Cabo Rojo. Nu uitați să luați și crema solară!

Cayo Arena. Un loc micuț, dar renumit pentru zonele fantastice pentru snorkelling. Insula Paradisului este un loc perfect pentru o zi de vacanță în Dominicană. De o frumusețe incredibilă, această mică insulă este înconjurată de un peisaj unic, încât ai impresia că ești în vis. Imaginați-vă apusul de soare pe o insulă mică pierdută în mare, înconjurată de nisipuri albe.

Playa El Valle. Înconjurată de o vale luxuriantă, flancată de mult verde și presărată pe margini cu multe bărci de pescari, Playa El Valle este o zonă rustică dar copleșitoare. De la nuanțe de verde până la auriul nisipului și terminând cu oceanul albastru perfect, este o zonă pe care merită să o vizitați în această vacanță în Dominicană. Patru kilometri de plajă virgină care te vor face să te simți în paradis. Aici este și locul preferat al țestoaselor care au călătorit sute de kilometri pentru a-și depune aici ouăle.

Dacă te gândești deja la o vacanță în Dominicană, hai să afli de la consultanții Nordis Travel ce hoteluri sunt perfecte pentru familia ta.

S-ar putea să-ți placă și...