Vacanță în doi
Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în doi. Locații intime pentru evadări idilice

În Europa, o vacanță în doi poate fi programată destul de repede. Fiecare cuplu are nevoie de odihnă și de momente în doi. Poate fi, de ce nu, chiar un weekend pentru evadări idilice.

Lăsați copiii la bunici, deconectați wifi-ul și opriți alarma telefonului. De la hoteluri de tip boutique și resorturi elegante până la căsuțe cocoțate pe stâncă, iată câteva dintre cele mai bune refugii pentru adulți din Europa, recomandate pentru o vacanță în doi.

Memmo Alfama. Lisabona

Un weekend romantic, o vacanță în doi departe de familie. Amplasat în inima cartierului Alfama al orașului, Memmo este amplasat deasupra acoperișurile din teracotă ale acestui cartier istoric și oferă unele dintre cele mai bune vederi ale orașului – din cameră, de la piscina în aer liber sau seara de la barul de la primul etaj.

Rezervați o după amiază pentru a explora străzile înguste ale cartierului, admirați fațadele cu azulejo și rămâneți seara la un concert live de muzică Fado.

Demeter Cave House. Santorini

Cu satele din vârful stâncii, casele văruite în alb și cupolele albastre ale bisericii, Santorini este unul dintre cele mai populare puncte de atracție din Ciclade pentru o vacanță în doi. Aflat în Pyrgos, unul dintre cele mai frumoase sate ale insulei, acest mic cuib pentru doi este construit în stâncă și este dotat cu o curte privată, un jacuzzi încălzit și o terasă cu vederi panoramice uimitoare. Mai mult, nu trebuie să părăsiți căsuța pentru a surprinde apusul de soare.

Paragon 700. Puglia

Hotelul îmbină farmecul italian cu accesorii și mobilier din întreaga lume. Tavane înalte, șeminee, balcoane, livezi de portocali și lămâi, croaziere private – acest loc a fost făcut pentru a vă reconecta cu partenerul dvs. așa cum știu doar romanticii italieni.

Hotel Fontsanta. Mallorca

O stațiune de wellness și spa la marginea de sud a insulei Mallorca, hotelul a fost creat pentru răsfăț și relaxare. Cu vedere la peisaje din Baleare și saline, locația hotelului de cinci stele este unică pe insulă pentru că vă puteți bucura de beneficiile izvoarelor termale subterane de aici. Romanii au fost primii care le-au descoperit, iar vizitatorii beneficiază de proprietățile lor vindecătoare de atunci. Una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei se află în apropiere.

Domaine les Roullets. Provence

Fără copii și o vie la ieșirea din cameră. Sună foarte romantic, nu-i așa? O vacanță în doi în Provence, într-o pensiune exclusivistă, cu cinci camere, situată printre dealurile din zonă. Dispunând de terenuri întinse, o podgorie, o livadă de măslini și o pădure de trufe, nu este de mirare că acest loc a fost cândva preferat de romani.

Dacă căldura devine prea mare, adăpostește-te în curtea umbrită, cu priveliștile sale asupra satului pitoresc Oppède-le-Vieux sau poți alege să te răcorești în piscina flancată de măslini.

 

The Krane. Copenhaga

Ați auzit de faruri care au fost transformate în case de oaspeți. Dar cum ar fi să locuiești într-o macara? Poate fi o alegere neconvențională pentru o vacanță în doi. Acest hotel construit într-o fostă macara în capitala daneză combină fantezia cu luxul pentru a vă oferi celei mai memorabile momente de evadare în doi. Singurul dormitor al hotelului este situat în partea de sus a macaralei, prezentând cel mai bun design interior danez modern. Există, de asemenea, două terase – una orientată spre est pentru răsărit și una orientată spre vest pentru apus – precum și un centru spa cu vedere la mare și la port.

Acestea sunt câteva din recomandările consultanților Nordis Travel pentru o vacanță în doi în hoteluri idilice. Dar în funcție de dorințele fiecăruia, călătoria se poate personaliza. Nu trebuie să căutați reviewuri de la mai multe hoteluri, consultanții noștri cunosc fiecare destinație și vă pot face recomandări. Planifică vacanța tailor made cu profesioniști din turism! Dacă vrei să afli noutățile și ofertele noastre de vacanță, abonează-te la noutățile Nordis Travel.

S-ar putea să-ți placă și...