vacanță în Antalya
Comunitatea călătorilor cu stil, Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Antalya! A venit momentul pe care l-ai așteptat

Căutată pentru plajele întinse, soarele prietenos, leneveală cât e ziua de lungă, distracție pe tobogane,  serviciile de calitate, baclavale delicioase, o vacanță în Antalya oferă de toate. Este una dintre cele mai iubite destinație, deoarece serviciile de cinci stele pe care le ai într-o vacanță în Antalya, călătorul pretențios și atent la detalii nu le găsește într-o altă destinație atât de aproape de casă. Iar serviciile pentru copii, fie că vorbim de cei care au nevoie de babysitting, până la cei care vor să se distreze o zi întreagă la aqua park sau în cluburi, sunt tot de cinci stele și alături de echipe de entertainment.

Hai să te răsfeți în hotelurile recomandate de consultanții Nordis Travel vara aceasta în vacanța în Antalya.

Ela Quality Resort – Un concept unic gândit special pentru copii. Oferind facilități extinse și unice special adaptate copiilor, Ela Quality Resort Belek are un mini club dotat cu camere de securitate, sesiuni de proiecție de filme și o varietate de jocuri de societate. Veți găsi piscine pentru copii și bebeluși, iar serviciul de babysitting și cărucioare pot fi furnizate la cererea dvs. la un cost suplimentar pentru confortul dumneavoastră într-o vacanța în Antalya

vacanță în Antalya

The Land Of Legends – Un concept inovator al experiențelor care combină perfect toate aspectele unei vacanțe în Antalya. The Land Of Legends va răspunde fiecărui călător, prezentând o serie de experiențe de lux, stil de viață și divertisment. Concepute special pentru a reflecta poveștile care au inspirat experiențele parcurilor, toate camerele au facilități moderne, cum ar fi PlayStation-urile și televizoarele LED cu ecran dual. Bucurați-vă de o lume distractivă în parcul acvatic din The Land Of Legends, inclusiv 55 de tobogane, coaster, 5D Cinema, Crazy River și Wave Pool.  

vacanță în Antalya

Xanadu Resort Hotel Belek – High Class All Inclusive. Având o arhitectură unică, piscine și amfiteatru în stil antic, acest hotel de cinci stele oferă servicii all-inclusive, numeroase facilități interioare și exterioare și un club pentru copii. Resortul oferă 3 piscine, 3 tobogane cu apă și 1 piscină pentru copii. Activitățile includ parasailing, jet ski, windsurfing, volei pe plajă, tenis și baschet printre multe altele. Oaspeții se pot relaxa la centrul spa după o sesiune de exerciții în centrul de fitness. Plaja privată a hotelului include o zonă destinată exclusiv adulților și o zonă VIP cu pavilioane de plajă.

vacanță în Antalya

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa – Cu facilități uimitoare de relaxare la piscină, cum ar fi un parc acvatic și 8 piscine, Cornelia Diamond oferă oaspeților camere cu facilități de cinci stele, cu televizoare LCD interactive și room service non-stop. Unele camere oferă acces privat la grădină sau piscină. Bucurați-vă de o vizită la centrul spa sau participați la activitățile zilnice organizate de echipa de animație. Terenul de golf este la 2 km. 

Calista Luxury Resort – a creat o experiență hotelieră unică în lume, plasându-se în fruntea listei stațiunilor de lux. Calista Luxury Resort a apărut cu un design conceptual de neegalat. Complexul all-inclusive de 5 stele Calista Luxury Resort are o plajă privată, o școală de surf și navigație și facilități de spa de lux. Există 10 terenuri de golf, precum și multe terenuri de tenis, iar restaurantele resorturilor se potrivesc tuturor gusturilor.

Pentru o vacanță în Antalya nu trebuie să te gândești prea mult. Doar la un resort de cinci stele recomandat și special ales de un consultant de turism Nordis Travel vei simți adevăratul răsfăț turcesc!

S-ar putea să-ți placă și...