Vacanta Abu Dhabi
Fără categorie, Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță în Abu Dhabi. 4 motive să mergi iarna aceasta

Pe măsură ce începe toamna și zilele în care înlocuim ochelarii de soare și rochițele cu eșarfe și paltoane, ne gândim să vă propunem noi planuri de călătorie pentru această iarnă, o vacanță în Abu Dhabi.  Poate că cei curajoși ar vizita Abu Dhabi în lunile de vară de vârf, din iunie până în septembrie, când temperaturile pot atinge constant peste 45 de grade. Dar pentru restul anului, din octombrie până în mai, vizitatorii se pot aștepta la o climă mult mai confortabilă, cu temperaturi cuprinse în 24 și 29 de grade. Mult mai plăcut!

Plajă într-o vacanță în Abu Dhabi. Așadar, dacă cauți să obții un bronz de iarnă sau pur și simplu să scapi de frig și zilele mohorâte, puține locuri îți vor oferi ceea ce ai nevoie. Situat în Golful Persic, Abu Dhabi se mândrește cu plaje minunate cu ape limpezi și nisip auriu. Insula Saadiyat, Cornichea Abu Dhabi, Insula Yas și Plaja Al Bateen sunt locurile preferate pentru a merge la plajă iarna.

Capitala Emiratelor Arabe Unite, Abu Dhabi, se mândrește cu ospitalitatea sa de clasă mondială. Cu zeci de hoteluri de cinci stele și sute de restaurante, baruri și cafenele premiate, emiratul te va face să te simți ca o celebritate oriunde ai vizita. Cu toate acestea, nu doar strălucirea și strălucirea fac un vizitator să se simtă special atunci când se află în Abu Dhabi, ci și obiceiurile locale și prietenia oamenilor. Locuitorii din Abu Dhabi vor invita adesea vizitatorii în casa lor sau la cafeneaua preferată pentru cafea și întâlniri. În general, sunt oameni ospitalieri interesați să-i cunoască pe cei care aleg să le viziteze orașul.

Abu Dhabi este capitala sportului și a divertismentului. Din septembrie până în aprilie, Abu Dhabi găzduiește unele dintre cele mai mari evenimente sportive și de divertisment din lume. Fanii sportului își pot personaliza călătoria, mergând la unul dintre numeroasele evenimente internaționale care au loc. Fanii de golf pot merge într-o vacanță în Abu Dhabi în ianuarie pentru Campionatul de Golf Abu Dhabi.

Adepții sporturilor cu motor nu vor dori să rateze finala sezonului de Formula 1 Abu Dhabi Grand Prix în noiembrie, în timp ce fanii artelor marțiale se vor bucura de întoarcerea Ultimate Fighting Championship (UFC) la Abu Dhabi în fiecare septembrie. Există, de asemenea, numeroase evenimente locale și internaționale de fotbal și cricket, navigație, curse de cai și multe alte evenimente sportive pentru a participa în timp ce vă aflați în Abu Dhabi.

Abu Dhabi a depus un efort concertat în ultimii ani pentru a se poziționa ca capitala culturală a Orientului Mijlociu – o mișcare care cu siguranță dă roade. Emiratul găzduiește popularul Luvru Abu Dhabi, după ce a plătit sute de milioane de dolari atât pentru numele, cât și pentru drepturile de parteneriat cu Luvru din Paris. Vizitatorii Luvru Abu Dhabi vor găsi o combinație de expoziții internaționale și regionale și câteva evenimente speciale cu cei mai faimoși artiști. Dincolo de Luvru, iubitorii de cultură vor dori să viziteze și Muzeul Maritim, care relatează istoria lungă și bogată a Abu Dhabi. De asemenea, merită vizitat și Qasr Al Hosn, cândva palatul original și clădirile guvernamentale din Abu Dhabi. 

Pentru a vedea și simți magia deșertului, puteți rezerva, de asemenea, un safari în deșert. Aceste aventuri vă vor purta în deșertul Abu Dhabi, unde veți vizita ferme de cămile, veți explora dunele de nisip, vă veți bucura de un grătar tradițional arab și dansuri tradiționale. Iar finalul va fi un apus spectaculos pe cerul nopții arabe care se umple de stele.  Pentru a experimenta vacanța în Abu Dhabi așa cum o dorești apelează la un consultant Nordis Travel care îți va oferi toate detaliile și excursiile care se încadrează bugetului tău.

S-ar putea să-ți placă și...