Povești și sfaturi de călătorie

Vacanță exotică la plajă. Evadarea perfectă în cele mai frumoase insule din Oceanul Indian

Cum arată evadarea perfectă în timpul iernii? Unii spun că o insulă privată este greu de învins într-o vacanță exotică la plajă. Alții preferă sporturile de iarnă pe placa de snowboard și focul de seară din șemineu când atmosfera este plăcută și caldă, iar momentele în familie sunt de neprețuit. Dar cei mai mulți aleg, nu-i așa, o vacanță exotică la plajă. Iarna uiți de geacă, fular și mânuși și pui în bagaj costumul de baie și crema solară. Oceanul Indian oferă clima perfectă în această perioadă a anului. Călătorește în Seychelles, Maldive și Tanzania și vei descoperi cele mai captivante insule din această parte a lumii. Din noiembrie până în martie, poți planifica o vacanță personalizată recomandată de Nordis Travel.

vacanță exotică la plajă

Seychelles

Un punct pe hartă, scăldat de apele albastre ale Oceanului Indian și încununat de plaje cu nisip alb, strălucitor. Un paradis în care istoria, cultura, plajele relaxante și apusurile memorabile, s-au contopit pentru a crea destinația perfectă. Cuprinzând 115 insule, Seychelles este un grup de atoli și insulițe de corali împrăștiate pe întinderea albastră a Oceanului Indian. Fiecare dintre aceste insule seducătoare oferă o frumusețe nealterată într-un cadru senin, fie pe un atol plat de corali naufragiați, fie pe o insulă acoperită de vegetație bogată și dominată de munți. Cu unele dintre cele mai frumoase plaje din lume, coasta Seychelles ascunde golfuri secrete, palmieri cu nuci de cocos, nisip alb și ape perfecte.

Pădurile tropicale se dezvoltă la umbra vârfurilor de granit ale insulei, malurile sunt curate, nisipul este alb pudrat, iar marea este de un turcoaz viu. Un peisaj perfect pentru o vacanță exotică la plajă.

Six Senses Zil Pasyon, Seychelles

În urmă cu aproximativ un deceniu, ecologistul Steve Hills, după ce și-a încheiat munca de reabilitare a insulei Fregate, a început transformarea insulei Felicite. Descoperiți bijuteria ecologică din Seychelles și insula privată, unde se află Six Senses Zil Pasyon. Plajele mărginite de corali și pietrele masive de granit creează acest paradis al vacanțelor exotice. Trăiți în armonie cu natura, înotați cu țestoase și bucurați-vă de o destinație intimă care este o odă tropicală a bunăstării și confortului absolut.

Aici vei descoperi vile Eco-lux, cu restaurante, baruri și piscine, SPA construit în bolovani gigantici de granit și plaje idilice cu nisip alb ascunse de plante luxuriante.

Insula Thanda, Tanzania

Această insulă exclusivistă din largul coastei Tanzaniei întâmpină turiștii cu o vilă ultra-luxoasă, cu o capacitate de 18 persoane. Într-o vacanță exotică la plajă în insula Thanda vei putea să faci snorkeling, scufundări, plimbări cu caiacul și vei putea vizita insulele învecinate. Vei putea continua cu sesiuni de yoga sau de meditație în aer liber și la finalul zilei, vei putea savura o cină cu fructe proaspete, nucă de cocos și fructe de mare. Insula are, de asemenea, propriul iaht de croazieră de lux, Over the Rainbow of London – un iaht clasic din anii 1930 pentru explorarea regiunii.

Joali, Maldive

Joali Resort s-a remarcat prin atenția deosebită pentru gastronomie, wellness și mediul marin. Joali are propria pepinieră de corali și biologi marini rezidenți. Vilele de aici sunt foarte elegante, cu o atenție deosebită la detalii. Restaurantele și barurile sunt numeroase, dar merită să petreceți cel puțin o seară în restaurantul japonez de deasupra apei, Saoke, supravegheat de bucătarul Takagi Kazuo, cu două stele Michelin.

The Nautilus, Maldive, pentru ovacanță exotică la plajă

Nautilus este una dintre cele mai recente și mai exclusiviste insule din Maldive. Această insulă are doar 26 de vile pe plajă. Fiecare dintre acestea este concepută pentru a oferi oaspeților senzația propriei insule, iar fiecare aspect al șederii este personalizat. Aici vei putea servi masa în orice moment în restaurantul Zeytoun Lounge și vei putea beneficia de un tratament SPA fără a fi nevoie de o programare. Snorkelling și scufundări poți face în Baa Atoll, desemnată Rezervația Biosferei UNESCO și poți înota cu rechini-balenă și raze manta în golful Hanifaru. (vacanta exotica la plaja foto3)

S-ar putea să-ți placă și...