Comunitatea călătorilor cu stil

Vacanța de iarnă. Dacă vrei să fugi de frig

Cu toată magia sărbătorilor din luna decembrie, până atunci te gândești la vacanța de iarnă într-o zonă caldă, nu-i așa? Poate chiar într-o destinație unde poți face plajă, pentru o cură sănătoasă de vitamina D. Vremea de iarnă mohorâtă te poate afecta într-un mod negativ și te poate determina să verifici care este cel mai apropiat loc mângâiat de razele soarelui. Dacă ești în căutarea soarelui în Europa, iată ce propuneri îți fac consultanții Nordis Travel pentru vacanța de iarnă.

Malta

Situată în centrul Mediteranei, între Sicilia și coasta Africii de Nord, Malta este binecuvântată cu temperaturi care ajung la aproximativ 17 grade pe tot parcursul iernii. Aceasta este, de asemenea, perioada din an cu cei mai puțini turiști. Vei putea explora în voie străzile din Valetta, capitala inclusă în Patrimoniul Mondial UNESCO și te vei bucura de atmosfera magică a orașului atunci când este luminat cu decorațiuni de Crăciun, făcându-l parcă și mai pitoresc.

Unde te poți caza în vacanța de iarnă în Malta?Phoenicia este adesea menționat ca fiind cel mai luxos hotel din Malta. Această clădire neoclasică se mândrește cu o locație perfectă, la intrarea principală în Valletta, cu piscină în aer liber și grădini, în apropierea sitului istoric al orașului. Aici vei putea avea o cameră cu vedere la port și vei putea servi masa în interior și în aer liber.

Cipru

Temperaturile din timpul zilei, de peste 20 de grade fac din Cipru una dintre cele mai atrăgătoare zone ale Mediteranei în timpul iernii. Mergi către sud, spre orașul de coastă Limassol, pentru a rătăci prin orașul vechi, fără masa de turiști din timpul verii. Aici vei găsi plaje cu celebrul nisip negru, țărmuri aurii și stânci albe dramatice. Către est, vei descoperi ruinele orașului antic, Amathus.

Unde te poți caza în vacanța de iarnă în Cipru?RecomandămAmara din Limassol. Designul atrăgător al unor camerelor impresionează prin stilul aparte. Grădinile cu palmieri și măslini, cu piscine infinite, au vedere la Marea Mediterană, în timp ce restaurantele și barurile se revarsă pe terase panoramice. Centrul SPA se mândrește cu băile  termale și o piscină în aer liber, cu apă sărată.

Insulele Canare

Cu temperaturile care depășesc 20 de grade pe tot parcursul iernii, Insulele Canare sunt un refugiu perfect în acest anotimp. Se spune că Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote și Fuerteventura sunt cele mai calde insule în timpul iernii, ceea ce înseamnă că încă poți să te bucuri de soare și de plimbări de-a lungul plajei. Și, în timp ce vara poate părea prea caldă pentru drumeții, aceste luni mai răcoroase oferă condițiile ideale pentru a explora trasee, cum ar fi Parcul Național Teide din Tenerife. Aici se află cel mai înalt vârf din toată Spania. Ia o telecabină până la vârf pentru a vedea apusul, înainte de a observa stelele.

Unde te poți caza în vacanța de iarnă în Insulele Canare? Hoteluri de lux vei găsi din plin în aceste insule, unele dintre cele mai atrăgătoare fiind situate în zone izolate, însă cu o frumusețe aparte. Printre acestea se numără farul restaurat, vechi de 150 de ani, Faro Punta Cumplida. Farul este încă activ, dar acum încorporează trei apartamente de lux – unul cu două dormitoare, șemineu și terasă, o piscină infinită și grădină. În Tenerife, te poți caza la hotelul Royal Hideaway Corales Suites de pe malul mării, pe coasta de sud-vest.

(Pentru mai multe recomandări pentru vacanța de iarnă, nu ezita să ne contactezi. Descoperă lumea și călătorește cu Nordis Travel!

S-ar putea să-ți placă și...