Vacanta de 1 Decembrie
Povești și sfaturi de călătorie

Vacanța de 1 Decembrie. Cinci orașe unde poți rezerva un city break în decembrie

În decembrie, multe orașe se transformă în tărâmuri de iarnă. Străzi pline de zăpadă, piețe de Crăciun, vin fiert și patinoare care prind viață, pomi de Crăciun și nenumărate ghirlande strălucitoare. Cum vacanța de 1 Decembrie este de cinci zile, ai timp să-ți faci planuri de călătorie. Dacă nu te-ai gândit încă, hai să-ți propunem noi câteva idei.

Berlin. Germania este cunoscută în întreaga lume pentru piețele sale de Crăciun. Numai Berlinul are peste 60 dintre ele, inclusiv pitorescul WeihnachtsZauber, înconjurat de repere precum Französischer Dom și Konzerthaus. 

Viena. Viena este un oraș frumos, indiferent de anotimp, dar iarna te bucuri de aroma de ciocolată caldă și plăcintă cu mere, concerte clasice de colinde sau plimbări pe străduțe și cumpărături pentru Crăciun. Capitala Austriei este magică pentru vacanța de 1 Decembrie. Palatul Schönbrunn și grădinile sunt, de asemenea, fermecătoare atunci când sunt acoperite de zăpadă.

Praga. La fel ca Viena, atunci când zăpada acoperă Podul Sf. Carol și turlele bisericii din Orașul Vechi, întregul oraș se transformă  într-un tărâm al minunilor de iarnă. Unele dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa le vei găsi aici la o bere caldă în Praga.

Budapesta. În continuare, Budapesta este friguroasă iarna. Dar cafenelele sale celebre, muzeele și băile termale te vor face să te simți relaxat după câteva ore de explorare a orașului. În decembrie, orașul prinde viață. Experiențe festive, cum ar fi piața în aer liber și poveștile festive proiectate pe fațada Bazilicii Sf. Ștefan în fiecare seară, într-un spectacol de lumini extraordinar.

New York. De peste Atlantic, o vacanță de 1 Decembrie la New York este întotdeauna o idee grozavă. Lucrurile de făcut și de experimentat sunt multe, de la patinaj la Central Park până la vizitarea bradului de la Rockefeller Center sau decorațiunile de Crăciun din cartierul Dyker Heights din Brooklyn.

Sunt multe opțiuni pentru o vacanță de 1 Decembrie, important este doar să ne contactați, chiar dacă sunteți nehotărâți, iar noi știm exact unde să vă trimitem.

S-ar putea să-ți placă și...