Comunitatea călătorilor cu stil

Unde pot să călătoresc? Flexibilitatea este cheia oricărei vacanțe

Nu știm niciodată ce se va întâmpla. Culorile țărilor se modifică de la o săptămâna la alta. Unele țări devin galbene, altele roșii sau verzi. Și eu unde pot să călătoresc? Este întrebarea fiecărui om care iubește să meargă în vacanță, într-un city break pentru a sărbători cei peste zece ani de căsătorie sau ziua de naștere a celui mic la Disneyland. Unde pot să călătoresc dacă sunt vaccinat, ce condiții trebuie să urmez dacă mă întorc dintr-o zonă galbenă? Sunt multe întrebări cărora consultanții Nordis Travel le pot răspunde.

În contextul actual, este important să fii flexibil

Ultimul an a fost pentru fiecare dintre noi, în special pentru un consultant de turism un vârtej de schimbări, de lucruri și situații care s-au schimbat de la o săptămână la alta, uneori chiar de la o oră la alta. În fiecare zi primeam un telefon și după un Alo, urma inevitabila întrebare – Unde pot să călăresc? Am văzut că țara X este galbenă… Oare când mă întorc trebuie să stau în carantină? Și multe, multe alte situații. Dar am primit totul cu calm, cât am putut, pentru că și noi suntem oameni. Am găsit soluții, ne-am schimbat planurile, ne-am adaptat și am avut tot timpul răspunsul pregătit, deoarece am fost permanent informați despre unde pot să călătoresc.

A fi flexibil acum este crucial.

Atât pentru a decide unde pot să călătoresc chiar mâine, cel târziu săptămâna viitoare, cât și pentru întoarcerea acasă. Indiferent ce vacanță preferați – un resort all inclusive în Antalya, sau un hotel boutique în Franța, o croazieră în insulele grecești sau un city break pe Coasta Amalfitană, trebuie să fiți pregătiți pentru orice fel de noi restricții.

Este posibil ca unele locuri pe care doreați să le vizitați să fie închise, altele să aibă un program redus de vizite. Același lucru se poate întâmpla și în cazul restaurantelor. Nu vă panicați, am trăit de aproape un an și jumătate acest coșmar. A fost greu la început, dar ne adaptăm. Suntem puternici, tocmai pentru că ne place să călătorim, să explorăm, să colecționăm amintiri. Sunt singurele care ne condimentează serile lungi de iarnă.

Nimeni nu își dorește să schimbe planurile de vacanță. Cu toate acestea, nimeni nu ar trebui să se teamă să călătorească. Oricine ar trebui să fie flexibil pentru a face o schimbare de planuri. Nu o să stăm să ne întrebăm zilnic unde pot să călătoresc. Ci am vrea să spunem poate vreau să călătoresc, nu contează unde. Eu pot!

Acesta este motivul pentru care ar trebui ca oricare dintre noi să lucreze cu un consultant de turism de la Nordis Travel. Atunci când îți planifici vacanță, lasă-l pe el să îți poată spune unde pot să călătorești. Apoi fii flexibil, pentru că întotdeauna ai nevoie de cineva care să te ajute. Să te îndrume spre destinația sigură, să îți pregătească documentele de îmbarcare, să te programeze la test, dacă este cazul, să rezerve mașina pentru transfer privat. Orice detaliu la care poate nu te-ai gândit.

Ai fost nevoit să îți modifici planurile de călătorie în ultimul moment? Te-ai întrebat unde pot să călătoresc? Flexibilitatea este cheia vacanțelor acum. Iar un consultant Nordis Travel este asigurarea de călătorie pentru un sejur de neuitat!

S-ar putea să-ți placă și...