Povești și sfaturi de călătorie

Sejururi de lux pentru vacanța de vară

Vă planificați deja călătoriile pentru 2023? Până la vacanța de vară numai este atât de mult, iar ianuarie este cea mai bună lună pentru planuri de călătorie. În primul rând găsiți disponibilitate la hotelul dorit pentru sejururi de lux în locații exclusiviste. Biletele de avion sunt în această perioadă la promoție, deoarece vă programați vacanța de vară din timp.

Am selectat câteva sejururi de lux în locații recomandate de consultanții Nordis Travel, locații în care deja au petrecut sejururi de lux turiștii noștri. De la ascunzători rustice italiene până la refugii generoase în centrul orașului sau pe vârf de stâncă, iată cele mai extravagante hoteluri europene din acest an pentru sejururi de lux în vacanța de vară.

Nobu, Santorini, pentru relaxare

Cu o piscină infinită pe două niveluri, pe stâncă, cu vedere la coasta de nord-est a insulei Santorini, Nobu este locul perfect pentru a vă relaxa și a admira peisajul grecesc. Dacă nu vă place să vă relaxați lângă piscină, faceți o plimbare între Oia-Fira. Minimalismul japonez semnătura lui Nobu se îmbină perfect cu casele văruite în alb din Santorini, cu tonuri naturale, palmierii tropicali și vilele cu piscină.

Cali, Mykonos, pentru piscina infinită

Această colecție de 40 de apartamente vile se află între munți cu vedere la Marea Egee și la plaja privată a hotelului. Bucură-te de piscina infinită cu apă sărată în timp ce pășești dimineața spre o nouă zi.

Structura în cascadă a hotelului urmează curgerea naturală a terenului, cu piatră locală și marmură peste tot. Totul a fost gândit pentru a produce apă potabilă din munte, ingrediente pentru restaurant din grădinile de pe acoperiș. O lume a relaxării și izolării, o vacanță care merită trăită în sejururi de lux.

Vista Palazzo, Verona, pentru vederile senzaționale

Un conac din secolul al XIX-lea a fost transformat într-un hotel boutique elegant.

Păstrând farmecul italian, barul de pe acoperiș oferă vederi peste vârfurile caselor medievale. Nu ratați relaxarea în baia turcească.

Passalacqua, Lacul Como, pentru experimenta luxul

Proprietatea, sora a iconicului Grand Hotel Tremezzo din Lacul Como, se ridică la înălțimea luxului, a detaliilor și a serviciilor de cinci stele, cu 24 de apartamente, inclusiv cea mai mare de pe lac, unde marele Bellini compunea cândva la pian. Hotelul a fost declarat a fi cel mai bun nou hotel de lux din lume în 2022.

Club House de la Fontanelle Estate, Toscana, pentru podgorii

Această bijuterie nouă are doar 15 camere și apartamente discrete și elegante. Asta nu înseamnă că facilitățile sale sunt modeste: oaspeții beneficiază de acces la un sanctuar de wellness, trei restaurante, facilități de golf și o piscină frumoasă în aer liber.

Înconjurată de podgorii toscane, această casă tradițională este locul ideal pentru a scăpa de toate grijile.

Gleneagles Townhouse, Edinburgh, pentru farmecul antic

Un avanpost al celebrei proprietăți sportive și rurale Gleneagles din Auchterarder, acest refugiu urban se află chiar în inima Edinburghului . Priviți orașul de pe terasa de pe acoperiș sau mergeți la restaurant pentru preparate din bucătăria locală, de sezon și un cărucior de desert.

Camerele completează clădirea tradițională, protejată, cu mobilier de epocă și perdele decorative pentru pat.

Rosewood, Viena, pentru măreția Orașului Vechi

Găzduit într-o clădire neoclasică proporționată, Rosewood Vienna este situat ideal pe Petersplatz, una dintre cele mai faimoase piețe din orașul vechi al Vienei. Cocktail-barul de pe acoperiș oferă vederi excepționale ale orașului. Descoperiți mai multe dintre cele mai extravagante sejururi din lume la Nordis Travel, o agenție de turism care oferă informații pentru călătorii de lux.

S-ar putea să-ți placă și...