Povești și sfaturi de călătorie

De ce să alegi un sejur pe Coasta Amalfitană

Spune da noilor aventuri pentru această vară! Nu este greu de înțeles de ce Coasta Amalfitană a devenit unul dintre cele mai fotografiate locuri din lume. Este locul în care muntele se întâlnește cu marea, unde cele mai frumoase momente ale zilei sunt apusurile de soare care oferă peisajului culori incredibile. Sate pline de culoare, așezate pe terase, livezi de lămâi parfumate, mâncare italiană delicioasă proaspăt preparată și apele turcoaz într-o singură destinație de vis. Coasta Amalfi nu este doar un loc, este un amestec de simplitate și alegeri sofisticate. O colecție de orașe și sate diferite, fiecare dintre ele având propriul caracter și atractivitate unică, așa că trebuie să vă decideți ce zonă alegeți înainte de un sejur pe Coasta Amalfitană. Pentru a simți adevăratul sentiment italian, călătoriți cu stil! Închiriați un Fiat 500 sau un Vespa!

Positano este plin de culoare

În ciuda mulțimilor care vin să vadă peisajele colorate care l-au captivat pe Picasso, Positano rămâne un loc încântător pe care merită să-l descoperiți într-un sejur pe Coasta Amalfitană. Un mozaic de case ciudate pictate în culoarea piersicii, în roz și alb par să fi fost stivuite una peste alta, magazine de ceramică pictată manual și șezlonguri în dungi pe malul mării.

sejur pe Coasta Amalfitană

Unde puteți sta? Alegeți Il San Pietro 5*, un hotel elegant de cinci stele unde tradițiile se armonizează cu luxul contemporan, sau Le Sirenuse 5*, un hotel care oferă priveliști uimitoare asupra golfului Positano și mâncare rafinată.

Sorrento este fascinant

Cu vederi spectaculoase asupra Golfului Napoli, Sorrento este o locație extrem de populară dacă alegi un sejur pe Coasta Amalfitană. Pe lângă acele priveliști uimitoare ale mării, scufundări, pescuit în mare și mâncare uimitoare, este și locul de naștere al renumitului Limoncello, așa că, chiar dacă nu stați aici, luați o sticlă înainte de plecare.

sejur pe Coasta Amalfitană

Unde puteți sta? La Relais Blu 4*, o locație intimă care oferă confortul modern. Combinația perfectă între farmec și lux. Bellevue Syrene 5* este o altă recomandare a consultanților Nordis Travel, oferind vedere panoramică la Golfo di Napoli, Bellevue Syrene reprezintă o alegere elegantă pentru un sejur în Sorrento.

Capri este captivant

O adevărată bijuterie, o mică insulă mediteraneană cu stâncile abrupte care se ridică maiestuos de pe țărmurile sale. Frumusețea persistă în jurul acestui loc, deoarece fiecare element, natural sau artificial, picură splendoare în jur. Capri are un farmec deosebit cu cafenelele în aer liber, restaurante, hoteluri de lux, grădini parfumate, golfuri secrete și o Grotă Albastră.

sejur pe Coasta Amalfitană
Capri island in a beautiful summer day in Italy

Unde puteți sta? Un refugiu elegant, o evadare cu vederi spectaculoase, cu mâncare fabuloasă, piscine în aer liber și cele mai minunate vederi la mare, oferite de Punta Tragara 5*. De asemenea, alegerea de top a turiștilor noștri pentru un sejur pe Coasta Amalfitană este JK Place Capri, un hotel sofisticat, cu interioare somptuoase, o terasă superbă la piscină și vederi magnifice la mare. Artiști, scriitori și muzicieni și-au găsit inspirație în orașele presărate de-a lungul Coastei Amalfi. Acum este rândul tău să te pierzi în magia unui sejur pe Coasta Amalfitană. La bella vita!

S-ar putea să-ți placă și...