Povești și sfaturi de călătorie

Saint Barths. La Vie en Rose în Caraibe

Gândiți-vă la cel mai idilic cadru la care ați putea visa: nisip fin, o plajă semi-pustie, palmieri și nuci de cocos, apă de smarald cristal și uneori de culoarea safirului și o varietate imensă de pești și păsări multicolore. Sună bine? Acest paradis există! Nu întâmplător Saint Barth este considerată a fi cea mai frumoasă insulă din Caraibe și a fost de multă vreme recunoscută drept evadarea supremă a iernii, un loc de vacanță exclusivist care devine faimos în fiecare an. 

Din momentul în care pășești pe insulă, vei simți că te-ai alăturat unuia dintre cele mai exclusive cluburi din lume. Pe lângă yahturile care domină porturile și serile în cluburi care nu se opresc până nu răsare soarele, se află o insulă cu plaje fantastice și o viață caraibiană relaxantă, cu peisaje montane, vile elegante și delicii epicuriene.

O oază de lux în mijlocul Caraibelor. O versiune tropicală la stilului glamour de pe Riviera Franceză. O încântare culturală condimentată cu atmosfera unei destinații idilice, plină de viață și cumpărături în buticuri de designer.

Locul secret al insulei Saint Barths – Gouverneur

Încetul cu încetul, o coroană de aur se ivește printre cocotieri. O dună acoperită cu verdeață izolează proprietatea luxuaosă a miliardarului rus Roman Abramovich de privirile curioșilor.

Cea mai exotică plajă din Saint Barths – Colombier

Istoria insulei boeme și chic începe aici, în Colombier. În 1957, David Rockefeller și-a construit reședința pe vârful Grand Colombier. În nota de vânzare, a exista o condiție: niciun drum nu trebuie să deservească aceste 27 de hectare, care a devenit o rezervație marină naturală privată. Puteți ajunge la frumoasa sa plajă cu barca. Când faceți snorkeling, puteți întâlni vedetele locului, broaștele țestoase.

Insula se mândrește cu cele mai frumoase plaje, o viață de noapte plină de farmec și cumpărături de lux. Un sejur în Caraibe marca Nordis Travel!

S-ar putea să-ți placă și...