safari
Comunitatea călătorilor cu stil

Safari. Planifică primul tău safari

Un safari te schimbă pentru totdeauna. Odată ce ai fost acolo, nu vei mai fi niciodată la fel. Dar cum începi să-i descrii magia cuiva care nu a simțit-o niciodată? Cum poți explica fascinația pe care ai trăit-o căutând cărările pe care le străbat turmele de elefanți, girafe, zebre sau lei?

Dacă anul acesta dorești să auzi primul răcnet al leului răsunând sau să marea migrație a antilopelor, iar noaptea, în jurul focului să împărtășești impresiile cu familia sau prietenii, acum este momentul să începi să panifici o călătorie de neuitat.

Am selectat cele mai bune destinații de safari, unde consultanți cu experiență vă pot planifica întreaga călătorie, punând accent pe dorințele tale. Fiecare călătorie este unică, o aventură palpitantă pe care o poți programa chiar acum, având un itinerar personalizat.

Destinațiile recomandate pentru safari

Safari și plajă în Kenya. Cea mai bună perioadă pentru a vizita Kenya este din iulie până în septembrie, în timpul sezonului uscat, care coincide și cu Marea Migrație a antilopelor gnu și a zebrei. În plus, poți combina un safari cu relaxarea pe plajele cu nisip de la Oceanul Indian.

Safari în Tanzania și plajă în Zanzibar. Tanzania poate fi vizitată oricând, dar atracția principală este Marea Migrație, care are loc în Serengeti între iulie și septembrie, pentru a vedea turmele uriașe de gnu și zebre care traversează râul Mara. Dacă vrei și puțină relaxare la final, frumoasele plaje din Zanzibar te așteaptă!

 Animale și peisaje în Namibia. Namibia este sufletul Africii, cu peisaje uimitoare, dune, stânci roșiatice, munți, deșerturi fără sfârșit și orașe coloniale. Puțin populată, Namibia este ideală pentru o vacanță în care să explorezi cu mașina țara din mai până în noiembrie. Elefanti, rinoceri negri, girafe, parcuri naționale de baobabi care adăpostesc lefanti, bivoli, lei, sau Coasta Scheletelor care oferă unul dintre cele mai spectaculoase peisaje ale Namibiei.

Pregătește-te să fii uimit de Botswana. Considerată una dintre cele mai exclusive și mai bogate în sălbăticie destinații de safari africane pe tot parcursul anului, puține țări oferă cu adevărat la fel de mult ca Botswana. Gândește-te la plimbări cu mașini 4×4 urmând animalele care umblă libere, zboruri cu elicopterul deasupra turmelor de elefanți însetați sau urmărind cei cinci mari care urmăresc vânatul. Sau plimbări în mokoro (canoe) prin Delta Okavango.

Colegele noastre au fost într-un safari în Botswana și vă pot recomanda, pe baza experiențelor trăite, o călătorie de neuitat.  “Un safari schimbă vieți, pare un clișeu, dar este foarte real. Frumusețea și perfecțiunea naturii, a acestor animale, ne fac să apreciem mai mult tot ce ne oferă planeta aceasta. Natura își urmează cursul firesc cu sau fără noi, făcând din oameni spectatori ai acestui show grandios ce trebuie admirat frumos, civilizat și fără nicio intervenție.”

S-ar putea să-ți placă și...