Povești și sfaturi de călătorie

Safari în Kenya

O aventură într-un safari african în parcurile naționale Tasvo și Amboseli, și apoi câteva zile pe plajele cu nisip fin mărginite de palmieri și ape turcoaz din Shanzu Beach. O aventură completă într-un safari în Kenya recomandat de consultanții Nordis Travel. Teatrul naturii într-un safari în Kenya și relaxare la plajă, o experiență complete de 8 zile cu zbor inclus.

Pătrunde într-una dintre cele mai emblematice destinații de călătorie din lume, plină de frumusețe panoramică, rezervații extinse de viață sălbatică, o cultură tribală bogată și plaje aurii. Cu peste 40 de parcuri naționale și rezervații care găzduiesc faună sălbatică abundentă, munți acoperiți cu zăpadă, lacuri și orașe pline de viață, această țară fascinantă este una dintre cele mai emblematice destinații de călătorie din lume. Într-un safari în Kenya vei călători descoperind fauna sălbatică și trăind experiențe unice.  O vacanță în Kenya are o tradiție bogată. Fiecare colț al țării este distinct, cu o atracție specială, peisaje diverse și faună sălbatică bogată: de la Rezervației de vânat Samburu din nord până la lacurile strălucitoare din Valea Riftului, la umbra muntelui Kilimanjaro și a câmpiilor larg deschise ale faimoasei rezervații Masai Mara, care găzduiește cel mai mare spectacol de viață sălbatică de pe pământ – Marea Migrațiune, într-o vacanță în Kenya vei descoperi și plaje frumoase de nisip mărginite de palmieri sau recife de corali de explorat.

Safari în Kenya în parcurile naționale

Dominat de culoare roșiatică a pământului, în Parcul Național Tsavo Est vei vedea turme de elefanți, rinoceri, bivoli, hipopotami și numeroase ierbivore. Parcul este renumit și pentru ele peste 500 de specii de păsări.

Elephants in Tsavo East National Park Kenya

Vei admira peisajele și diversitatea vieții sălbatice în Parcul Național Tsavo Vest, celebru pentru mamiferele mari – bivoli, elefanți, rinocerii negri, hipopotami, dar și numărul mare de păsări. Poți întâlni de asemenea girafe, leoparzi și lei.

Hippopotamus play in the water in Uganda

Aflat la poalele Muntelui Kilimanjaro, Parcul Național Amboseli este celebru pentru turmele de elefanți mari. Dar aici vei putea vedea și bivoli, antilope, zebra, lei și multe păsări.

Trip to the Horn of Africa. The African savannah. Herd of zebras graze at the foot of Kilimanjaro. Amboseli is a biosphere reserve by UNESCO. Southeast Kenya, the Amboseli park

Kenya se mândrește cu o superbă linie de coastă de-a lungul Oceanului Indian, cu plaje numeroase. Plaja Shanzu te va întâmpina cu apele cristaline limpezi, nisipul alb și moale și palmieri, locul ideal unde te poți relaxa într-un safari în Kenya.

Beach in Kenya, Tiwi Beach

Fiecare cazare va fi în mijlocul parcurilor naționale în longe-uri renumite cu toate facilitățile necesare, iar în Mombasa hotelul este situat direct pe plajă. Vei putea vizita Mombasa, un magnet turistic multicultural. Este, de asemenea, al doilea oraș ca mărime și cel mai mare port din Kenya. Imigranții britanici, portughezi, arabi, indieni și asiatici se adaugă amestecului cultural bogat, iar influența lor este evidentă în arhitectură, precum și în preparatele culinare. Recifele de corali care mărginesc zona de coastă pe circa 480 de kilometri, oferă oportunități fantastice de snorkeling și scufundări, în special în Parcul Național Marin Mombasa și în jurul insulei Wasini. Observarea delfinilor și pescuitul de adâncime sunt, de asemenea, lucruri populare de făcut în Mombasa. Pasionații de istorie se vor bucura să exploreze Fort Jesus și Orașul Vechi din secolul al XVI-lea, cu străzile sale înguste, locuințe antice swahili, piețe și magazine de suveniruri.

O experiență într-un safari în Kenya o poți experimenta o dată-n viață. Hai cu noi într-o aventură în teatrul naturii și al animalelor sălbatice.

S-ar putea să-ți placă și...