o lună de miere în Mykonos
Povești și sfaturi de călătorie

5 motive pentru o lună de miere în Mykonos

Mykonos este o insulă grecească creată parcă pentru îndrăgostiți. Tinerii căsătoriți găsesc totul aici, de la apusuri de soare uluitoare și peisaje superbe la orașe albe și plaje maro-aurii. Fiecare loc are ceva special și unic pentru o lună de miere în Mykonos pe care nu o vei uita niciodată. Când vine vorba de Mykonos, există mai multe caracteristici care îl fac să iasă în evidență de alte destinații de top pentru luna de miere! Așadar, vă prezentăm 5 motive pentru a alege o lună de miere în Mykonos!

Carismatica Chora este un paradis care așteaptă să fie descoperit. Un adevărat labirint format din alei pietruite și case în stil cicladic. Străduțe care invită proaspăt căsătoriții să se piardă și să exploreze fiecare colț. Chora este locul perfect pentru fotografii într-o lună de miere în Mykonos.

Cartierul cel mai romantic din Mykonos, Mica Veneție, este exact ceea ce denotă numele său – Veneția! Imaginați-vă o zonă presărată cu clădiri colorate pe două etaje, cu balcoane minuscule care parcă se prăvălesc în apa strălucitoare. Casele antice datează din secolul al XVI-lea și, după cum spune legenda, aparțineau unor pirați secreți care aveau nevoie de acces ușor din mare pentru a-și ascunde comorile furate!

Fiecare destinație are un reper unic. Pentru Paris este Turnul Eiffel, pentru New York este Statuia Libertății și lista continuă. Fiecare destinație aduce ceva unic pentru romantici, de la un lacăt al iubirii pus pe un pod, la un bănuț aruncat într-o fântână, dar pentru o lună de miere în Mykonos, nu este nimic mai romantic decât să vă bucurați de un pahar de vin având în fundal legendarele mori de vânt. Ele sunt măreția insulei, culoarea albă bătută de soare, istoria lor. Sunt pur și simplu uluitoare!

Cocktailuri, plajă și amintiri de neuitat într-o lună de miere în Mykonos

Mykonos este renumit pentru plajele sale de culoare maro auriu și apele cristaline albastre. Există o plajă care să se potrivească oricărui gust și dispoziție! Căutând ceva plin de farmec și cosmopolit, îndreptați-vă spre Psarou, unde veți fi tratați ca vedete de film în timp ce savurați cocktailuri delicioase. Căutând ceva mai intim, Agia Anna este o oază asemănătoare unui paradis făcută pentru dvs. Cei care doresc să guste din partea sălbatică din Mykonos ar trebui să se îndrepte spre Super Paradis, unde petrecerea se instalează devreme și durează până la căderea nopții.

o lună de miere în Mykonos

Rezervă apusul de soare!

Indiferent câte apusuri ați urmărit, ele au întotdeauna același efect – absolut îmbătător! Mykonos este renumit pentru apusurile de soare uluitoare. Unul dintre cele mai bune locuri pentru a vă relaxa în luna de miere în Mykonos și a vă bucura de vedere este de la Panagia Paraportiani, faimoasa bisericuță din insulă. Priveliștea uluitoare care se cufundă în orizont este suficientă pentru a te face să te îndrăgostești din nou! Mykonos este conceput pentru a sărbători noua viață împreună ca un cuplu căsătorit. Alege o destinație romantică și fantastică pentru a petrece o lună de miere perfectă. Alege Mykonos vara aceasta pentru a simți gustul iubirii. Apelează la consultanții Nordis Travel pentru a crea amintiri care să dureze o viață! 

S-ar putea să-ți placă și...