Luna de miere în Maldive
Comunitatea călătorilor cu stil

Luna de miere în Maldive. Imagini perfecte și romantice

Oricine spune că ziua nunții tale este cea mai importantă zi din viața ta și, deși acest lucru este perfect adevărat, luna de miere în Maldive va fi probabil una dintre cele mai magice săptămâni din viața ta. O lună de miere este o pauză binemeritată după grijile cu planificarea și organizarea nunții, plus că este un moment romantic pentru tine și persoana iubită să te bucuri de primele zile de liniște. În mod surprinzător, Maldive este votată mereu ca fiind unul dintre cele mai importante puncte de atracție pentru luna de miere din lume. Dacă doriți să vă rezervați luna de miere în Maldive, consultanții Nordis Travel știu exact ce să vă recomande, astfel încât să aveți imagini perfecte și momente pline de răsfăț.

Știai că în luna de miere în Maldive poți sta tot timpul desculță?

Multe stațiuni din Maldive au o politică ciudată pentru unii. Politica fără știri și fără încălțăminte. Puteți să vă lăsați încălțămintea imediat ce ieșiți din hidroavion și trebuie să le luați doar când plecați din luna de miere în Maldive. Deci, nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la o atmosferă pretențioasă. Atmosferă aici este mai relaxată, chiar și seara la restaurant tot fără încălțăminte trebuie să mergeți.

Relaxare și aventură, dar și momente private

Pentru mulți, nu este nimic mai romantic decât o evadare tropicală pe insulă. Întregul loc se simte ca un paradis neatins și multe stațiuni oferă o serie întreagă de experiențe romantice. Când vine vorba de mese, gândiți-vă la cocktailuri și dansați la apus, picnicuri private pe insulele pustii din apropiere și cine la lumina lumânărilor sub cerul înstelat. Pentru cei aventuroși, există yachturi, expediții de observare a delfinilor și numeroase oportunități de a face snorkeling în adâncuri. Și pentru cei care sunt dornici să se răsfețe în luna de miere în Maldive un tratamentul spa în cuplu sună bine, nu-i așa?

Luna de miere în Maldive

Pentru momente în doi și amintiri de neuitat, Maldivele oferă un cadru perfect. Veți găsi întinderi nesfârșite de nisip alb, o atmosferă relaxată și picnicuri private pe insulă. Majoritatea vilelor au propriile piscine sau căzi cu hidromasaj sau oferă acces direct la plajă pentru un plus de intimitate. Cu propriul serviciu de majordom și room service non-stop, vă puteți bucura de cât mai mult timp în timp împreună în. De la lagunele albastre strălucitoare mărginite de palmieri răsfățați de apele oceanului, până la nisipurile moi și temperaturile calme pe tot parcursul anului, chiar nu vă puteți înșela dacă rezervați. Aici este cu adevărat cel mai apropiat loc pentru a trăi momente de neuitat. Vilă pe plajă sau pe apă? Oricare ar fi alegerea ta, la Nordis Travel vei primi recomandări și sfaturi pentru o lună de miere în Maldive de cinci stele!

S-ar putea să-ți placă și...