Comunitatea călătorilor cu stil

Luna de miere în Thailanda. Insula Phi Phi va fi paradisul romantic!

Luna de miere în Thailanda este o evadare romantică pentru cuplurile care doresc cu adevărat să încerce ceva diferit. Proaspeții însurăței aleg luna de miere de Thailanda dacă vor o experiență exotică, își doresc să descopere și să testeze tot ce este mai bun în această țară din Asia de Sud-Est. Luna de miere din Thailanda oferă o gamă largă de experiențe, de la descoperirea vieții marine și a animalelor sălbatice din junglă, până la relaxare nesfârșită în resorturi amplasate pe plajă și masaj thailandez zilnic. În plus, vor avea opțiunea de a vizita mai multe insule mici într-o perioadă scurtă de timp. Dar insula Phi Phi este în topul preferințelor turiștilor Nordis Travel. Cunoscută popular sub numele de „bijuteria Thailandei”, Koh Phi Phi este o insulă paradisiacă încântătoare, amplasată în mijlocul apelor de smarald ale Mării Andaman.

luna de miere de Thailanda

Ce poți face pe insula Phi Phi în luna de miere în Thailanda?

Aflată la distanțe relativ egale de Krabi – 42 km și Phuket – 46 km, Koh Phi Phi este accesibilă doar cu barca. Poți ajunge aici cu un feribot public sau o barcă cu motor din principalele porturi de la Krabi (Debarcaderul Klong Jirad) sau Phuket (Debarcaderul Rassada); călătoria cu feribotul durează între 90 și 120 de minute.

Insula are o serie de hoteluri și resorturi cu vile și camere superioare, cu vederi uluitoare la Marea Andaman. Proprietățile mai luxoase, cum ar fi Zeavola Resort and Spa și Phi Phi Island Beach Resort, sunt situate la câțiva kilometri distanță de debarcaderul principal. Acestea au piscine în aer liber, zone de plajă privată și centru SPA intern care oferă oaspeților o experiență thailandeză de neegalat, precum și facilități speciale pentru cei care aleg să petreacă luna de miere în Thailanda.

Poate cel mai popular lucru de făcut pe Insula Phi Phi este o plimbare cu barca. Aceasta este o modalitate excelentă de a naviga pe apele limpezi și de a vedea cele mai pitorești locuri din jurul insulei. Vizitează Insula Bamboo (Koh Phai), Golful Maya, celebru din filmul „Plaja” cu Leonardo DiCaprio, Golful Loh Samah, Peștera Vikingilor și Laguna Phi Phi Leh pentru a explora frumusețea pitorească a insulei. Începe excursia devreme, nu vei regreta că ai renunțat la câteva ore de somn în plus.

Turul insulei Phi Phi este o oportunitate grozavă de a dezlănțui exploratorul din tine. Majoritatea șoferilor de bărci aduc tot timpul cu ei echipamente de snorkeling și scufundări și chiar te încurajează să faci o baie în apă. Indiferent dacă vrei să hrănești peștii din confortul bărcii sau să faci sărituri în apă, cu siguranță te vei distra.

luna de miere de Thailanda

Cauți un suvenir pentru acasă din un suvenir din luna de miere ? Debarcaderul este mărginit de magazine, cafenele și SPA-uri. Încercați un Mai Tai în timp ce admirați apusul de soare. La Phi Phi Island Village Resort, Zeavola Resort și alte resorturi de lux, puteți alege dintr-o serie de terapii de wellness.

Intră în inima petrecerilor după o zi lungă de explorare. Phi Phi este cunoscută pentru petrecerile pe plajă, grătarele și spectacolele cu foc, așa că poți savura din plin atmosfera pe care o are de oferit această insulă!

Degustă apă proaspătă de nucă de cocos și vizitează magazinele care vând haine de plajă, obiecte de artă locală și suveniruri. La urma urmei, cine nu și-ar dori un suvenir din luna de miere în Thailanda? Zona debarcaderului este mărginită de magazine, cafenele și centre SPA. Puteți alege dintr-o serie de terapii de wellness sau de ce nu un masaj în doi la apus!

Ai multe experiențe de trăit în luna de miere în Thailanda. Nu vei avea timp să le testezi pe toate, dar consultanții Nordis Travel îți pot organiza în fiecare an o vacanță personalizată în însorita Thailanda. Tu când vrei să mergi?

S-ar putea să-ți placă și...