Comunitatea călătorilor cu stil

Locuri de vizitat la Cannes pe care merită să le descoperi în următoarea călătorie

Franța oferă de toate călătorului dornic să descopere locuri de vizitat la Cannes, să deguste bunătățile stilate ale restaurantelor cu stele Michelin, să facă plajă sau să deguste aromele delicate ale șampaniilor care au făcut Franța celebră în toată lumea.

Cannes este orașul care a devenit celebru în lume datorită vedetelor care pășesc anual pe covorul roșu de la unul dintre cele mai mari festivaluri de film din lume. Cu bulevarde largi și străzi comerciale cochete, magazine ale unor designeri celebri, există câteva locuri minunate pentru a te plimba și a le descoperi în următoarea ta călătorie la Cannes. Fie că doriți să experimentați litoralul cu plajele sale cu nisip fin, peisajul rural sau străzile pietruite, cu o arhitectură  minunată, iată câteva opțiuni pe care merită să le iei în calcul despre cele mai bune locuri pentru a vă plimba prin oraș.

Insulele Lerins

Sunt un grup de patru insule în Marea Mediterană pe partea de coastă a stațiunii Cannes. Una dintre cele mai populare peisaje din Cannes, Palm Beach are vedere la Insula Sainte Marguerite. A doua cea mai populară dintre cele patru este Insula Saint Honorat. Puteți lua barca din port și rătăciți în jurul mănăstirii din Saint Honorat, unde călugării au făcut un jurământ de liniște. Trăiesc aici în pace, în perfectă armonie cu natura, și cu albinele care le dau miere și culturile de viță de vie de unde prepară un vin licoros. Dacă alegeți o plimbare cu barca în jurul insulei Sainte Marguerite, de-a lungul coastei, veți fi fascinat de peisaje care se schimbă și încântă fiecare lentilă a aparatului de fotografiat. Uimitor!

La Croix des Garden

În secolul al XIX-lea, o familie de englezi a fost nevoită să se poposească la Cannes după ce a părăsit Italia, din cauza unui focar de boală. S-au îndrăgostit de ceea ce au văzut – peisaj, mâncare, climă – și au decis să transforme Cannes în propria casă. Au construit o casă superbă, iar grădinile din jur au primit o atenție deosebită din partea noilor proprietari. Astăzi, aceste grădini sunt un parc public numit La Croix-des-Gardes. Parcurgeți peste 200 de hectare de relaxare pentru minte și suflet, unde natura se bucură de cele mai frumoase peisaje naturale. Urmați traseele marcate și mergeți la Cruce (La Croix) în partea de sus a grădinilor, pentru a avea cele mai frumoase peisaje. Această plimbare arată într-adevăr o parte diferită și mai liniștită a Cannesului, oferind în același timp vederi uimitoare.

Bulevardul La Croisette

Nici o listă de activități în oraș nu ar fi completă fără a menționa o plimbare pe faimosul Bulevard La Croisette. Aici vei simți adevărata vibrație a orașului, acesta este punctul central al plimbărilor. Hotelurile elegante, celebre, domină arhitectura, în timp ce plajele private și cele publice dau startul distracției la plajă. Oamenii gravitează aici în orice moment al anului, indiferent dacă este vorba de exercițiile fizice de dimineață, de cafeaua servită la o cafenea, de o plimbare relaxantă de seară. Oricând vei întâlni călători dornici să descopere la pas faimosul La Croisette.

locuri de vizitat la cannes

Vara aceasta nu puteți rata un weekend plin de farmecul și savoarea încântătoare a orașului Cannes. La Nordis Travel am pregătit pachete pentru un weekend prelungit. Începând din 3 iunie, în fiecare joi puteți rezerva un weekend de vis într-unul dintre hotelurile de lux selectate de consultanți de turism cu experiență. Nu ratați seara o plimbare prin micul cartier Le Suquet, unde puteți descoperi istoricele clădiri – Castelul care a fost construit de călugării locali. Mergeți în jurul căsuțelor pescarilor și opriți-vă pentru cină într-unul dintre restaurantele de familie. Nu există o modalitate mai bună de a avea poftă de mâncare! Vacanță cu zâmbete și lux!

S-ar putea să-ți placă și...