expo 2020 dubai
Comunitatea călătorilor cu stil

Fii parte din magie. Expo 2020 Dubai a dezvăluit două atracții uimitoare

Apa care sfidează gravitația și o grădină în cer

În perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022 inspirația își găsește o nouă casă! La Expo 2020 Dubai! Dubai găzduiește prima expoziție care va avea loc în Orientul Mijlociu, Africa și Asia de Sud, iar organizatorii estimează că 25 de milioane de vizitatori vor ajunge în emirat pe parcursul celor șase luni.

Există câte ceva pentru fiecare la Expo 2020 Dubai

Două atracții noi au fost dezvăluite pe site-ul Expo 2020 Dubai. Prima, Expo 2020 Water Feature, sau apa care sfidează gravitația curgând în sus. Și cea de-a doua atracție este Garden in The Sky, care oferă vederi uimitoare ale întregii destinații.

Aveți la dispoziție 182 de zile să încheiați parteneriate, să inovați și să vă minunați de ce poate realiza omenirea unită. Expo 2020 Dubai este o experiență unică în viață, de la care, pur și simplu, nu puteți lipsi.

Rătăciți printre clădiri cu elemente arhitecturale care vă vor tăia respirația, adăpostind pavilioane unde vă așteaptă progrese tehnologice remarcabile și experiențe captivante. Pierdeți-vă printre incredibilele spectacole live și călătoriți prin culturile și bucătăriile lumii într-un singur loc.

Andreea Boceli, celebrul tenor italian, va ridica cortina la Expo 2020 Dubai

Ceremonia de deschidere va pregăti scena pentru 182 de zile de experiențe captivante și evenimente unice. Spectatorii se vor bucura de imagini uimitoare, muzică și spectacole, deoarece unele dintre cele mai creative minți din lume s-au reunit pentru a crea un eveniment extravagant. Pe 30 septembrie se deschide oficial Expo 2020 Dubai. Sună la 0374435550 sau trimite-ne un mail la rezervari@nordistravel.ro pentru a rezerva un bilet la cel mai așteptat eveniment al anului! Acum cu Nordis Travel călătoria completă este la Expo 2021 Dubai!

S-ar putea să-ți placă și...