Fără categorie

Meet Opti! La Expo 2020 Dubai. 152 de roboți salută vizitatorii la Expo 2020 Dubai

Dacă mergeți în Dubai și faceți o vizită la Expo Dubai 2020, aproape sigur veți da peste un roboțel portocaliu prietenos, pe nume Opti.

50 de roboți se învârt în jurul celei mai mari expoziții mondiale, salutând vizitatorii și oferind informații, dând indicații, uneori glumind cu cei mici.  Sunt programați să ofere vizitatorilor un dans, un flash mob pe melodia lui Kanye West, Stronger.

Expo 2020 va fi întotdeauna amintit ca primul mega-eveniment internațional care permite utilizatorilor să interacționeze cu diferite tipuri de roboți care îndeplinesc diferite tipuri de funcții pentru activitățile zilnice.

Există mai mulți roboți de patrulare de securitate, 30 de roboți de interior în stil de însoțitor sau de concierge și două tipuri de roboți de livrare – dintre care unul este un chioșc care transportă hărți pentru vizitatori, iar celălalt este un robot cu platformă de livrare care distribuie gheață și băuturi gratuite.

Opti este prietenos cu cei mici, fiind programat să aibă și anumite expresii faciale. Este potrivit pentru o fotografie!

Pentru o experiență unică, întreabă un consultant Nordis Travel care este primul zbor disponibil pentru o vacanță în Dubai.

S-ar putea să-ți placă și...