#Dubai
Comunitatea călătorilor cu stil

#Dubai este cea mai populară destinație de călătorie din lume, spune noul studiu TikTok

#Dubai a ieșit pe primul loc într-un nou studiu al celor mai populare destinații de călătorie din lume.

În studiul hashtag-urilor destinației de călătorie utilizate pe TikTok, emiratul se află pe primul loc, înaintea orașului New York pe locul doi și a Londrei pe locul trei.

Cercetarea, finalizată de compania de depozitare a bagajelor Bounce, intitulată TikTok Travel Index 2022, arată că postările cu hashtag-ul #Dubai au avut 81,8 miliarde de vizualizări în aplicația video de scurtă durată. New York a avut 59,5 miliarde de vizualizări, iar Londra 36,8 miliarde. Dubai s-a clasat pe locul al doilea în TikTok Travel Index 2021 al companiei, uzurpând primul loc de la câștigătorul de anul trecut, New York City.

„Sinonim cu bogăția și luxul, Dubai a devenit una dintre cele mai căutate destinații pentru turiștii care doresc să se bucure de soare cu stil”, se arată în studiu. „Acest oraș ultramodern găzduiește unele dintre cele mai uluitoare arhitecturi din lume, cum ar fi cea mai înaltă clădire de pe Pământ, Burj Khalifa”.

Studiul a fost realizat prin analizarea numărului de vizualizări pe care le-au primit 140 de orașe diferite pe TikTok, care a fost apoi redusă la o listă de top 50 celor mai populare.

Top 10 este completat cu Istanbul, Turcia pe locul al patrulea și Paris, Franța pe locul cinci. Locurile șase, șapte și opt sunt ocupate de orașele americane Miami, Los Angeles și, respectiv, Chicago. Toronto, Canada a fost desemnată a noua cea mai populară destinație de călătorie pe TikTok, iar Madrid, în Spania, pe locul 10.

Topul 10 al TikTok Travel Index 2022: #Dubai câștigă detașat

Dubai, Emiratele Arabe Unite — 81,8 miliarde de vizualizări

New York, SUA — 59,5 miliarde de vizualizări

Londra, Marea Britanie — 36,8 miliarde de vizualizări

Istanbul, Turcia — 34 de miliarde de vizualizări

Paris, Franța — 33 de miliarde de vizualizări

Miami, SUA – 24,6 miliarde de vizualizări

Los Angeles, SUA – 20,8 miliarde de vizualizări

Chicago, SUA – 17,9 miliarde de vizualizări

Toronto, Canada – 17,1 miliarde de vizualizări

Madrid, Spania – 16 miliarde de vizualizări

S-ar putea să-ți placă și...