avion privat
Comunitatea călătorilor cu stil

Dorești să închiriezi un avion privat pentru călătoria ta?

Lumea modernă este aproape de neimaginat fără călătorii cu avionul. Cu toate acestea, de foarte multe ori încă îl vedem ca un mod de transport destul de inflexibil. 

Călătorii sunt cei care se adaptează la orarele companiilor aeriene și nu invers.  Dar zborul cu un avion privat reprezintă o modalitate din ce în ce mai accesibilă și mai accesibilă călătoriilor. Avioanele de afaceri sau private – o aeronavă concepută pentru un număr mic de pasageri – există încă din anii 1950 și în acest timp au devenit din ce în ce mai adaptabile la diferite cerințe. Statisticile demonstrează în mod clar că zborul cu un avion privat devine o alegere din ce în ce mai populară pentru călători. 

Economie de timp și flexibilitate oferite de un avion privat

În linii mari, un avion privat este o aeronavă închiriată de o singură persoană sau un grup de persoane. Există multe motive pentru a alege să călătorești în acest fel. Principalele fiind economia de timp și comoditatea. Avioanele private pot fi pregătite în doar câteva ore, ceea ce înseamnă că pasagerii pot ajunge la aeroport cu doar câteva minute înainte de zbor, evitând liniile, escalele etc. Acest lucru le permite să-și planifice mai bine timpul și finanțele. 

Avioanele private sunt de obicei și avioane mai mici. Aceasta înseamnă că pot folosi mult mai multe aeroporturi în comparație cu avioanele comerciale mai mari. O astfel de varietate le permite pasagerilor să ajungă la destinație mai rapid și fără nici un zbor de legătură. În cele din urmă, avioanele private vă oferă posibilitatea de a călători confortabil.

Ce trebuie să știți înainte de primul zbor cu un avion privat

Dacă în urmă cu câteva decenii avioanele private erau văzute ca un atu al luxului, în zilele noastre ele servesc scopului de a face călătoria cu avionul să fie mai durabilă și mai rentabilă.

Nordis Travel vă pune la dispoziție zeci de aeronave, începând de la elicoptere cu un singur motor, aeronave ușoare, Light Jet sau Heavy Jet până la Airliner. Pentru călătoriile personale sau de afaceri, închirierea unui avion privat sau a unui elicopter este o soluție rapidă, simplă și confortabilă.

Dacă nu știi încă care este aeronava potrivită nevoilor tale, un consilier vă va asculta nevoile de călătorie și va recomanda cu profesionalism alegerea celei mai potrivite variante de zbor!

S-ar putea să-ți placă și...