Povești și sfaturi de călătorie

5 destinații de plajă la modă toamna aceasta

Poți visa la următoarea ta vacanță de lux la plajă chiar și în această toamnă. Dacă tânjești după senzația de nisip moale între degetele de la picioare și îți dorești să simți mângâierea soarelui cald pe spate, dar nu știi unde să mergi, am întocmit o listă cu destinații de plajă în tendințe pentru toamna lui 2022. Indiferent dacă visezi la o evadare relaxată pe malul mării, o vacanță în familie sau ești mai degrabă aventurier, suntem aici pentru a te ajuta să faci cele mai bune alegeri pentru destinații de plajă.

Oman: distracție pentru toți membrii familiei

Poziționat strategic, între munți și apele de un albastru perfect ale Golfului Oman, Six Senses Zighy Bay oferă un sejur de neuitat în paradis. Complexul este foarte frumos și liniștit, oferind în același timp oaspeților săi o serie de facilități minunate și activități palpitante! De la relaxarea la plajă și până plimbări cu caiacul, de la sporturile de plajă pentru copii, până la cinematograful unic Paradiso, care oferă familiilor șansa de a se bucura de vizionarea filmelor în aer liber pe plajă. Și pentru a crea un tablou complet: vă puteți bucura de cinci arome de floricele de porumb și patruzeci de arome de înghețată! Complexul oferă, de asemenea, o gamă largă de activități acvatice, inclusiv snorkelling și scufundări, în timpul cărora pot fi admirate formațiuni de calcar uimitoare, peșteri și roci încrustate de corali, dar mai ales palpitanta viață marină.

Maldive: Ideal pentru o vacanță romantică

Insula Milaidhoo din Maldive este locația ideală pentru cei care caută o vacanță relaxată, în timpul căreia pot avea parte de lux fără compromisuri. Situat în atolul Baa, pe o insulă tropicală de dimensiuni mici, acest complex promite oaspeților o experiență de plajă de neuitat: cu un recif de corali care face parte din Rezervația Biosferei UNESCO, cu ape cristaline și plaje cu nisip alb, imaculat. Observă rechini, țestoase, pești multicolori sau petrece timp cu persoana iubită, servind cina sub bolta cerească înstelată.

Portugalia: Paradisul atemporal

Așezat pe o stâncă, cu vedere la Oceanul Atlantic, în apropiere de satul tradițional Porches, VILA VITA Parc Resort & Spa se mândrește cu o eleganță aparte și un stil atemporal, în fiecare dintre cele 203 de camere, apartamente și vile ale sale. Împrejurimile de coastă ale Portugaliei promit parcă să contribuie și ele la starea de fericire supremă, cu razele calde ale soarelui și o gamă largă de activități acvatice, cum ar fi schi nautic, windsurfing, jet-ski și paddleboarding. Mergi în excursie pe frumoasa coastă Algarve cu iahtul exclusivist VILA VITA și savurează o masă delicioasă la Restaurantul Whale, unde bucătăria este ridicată la nivel de artă.

Mexic: lux modern cu influențe tradiționale

Amplasat pe mai multe insule mici din Peninsula Yucatán, Rosewood Mayakoba oferă o evadare de lux care combină viața de cinci stele cu o abordare ecologică durabilă și respectarea moștenirii Maya. Marea Caraibelor, din largul coastei Mexicului, este un paradis pentru scafandri și cei pasionați de snorkeling, având un curent constant și o vizibilitate excepțională, ideală pentru cei cărora le place să-și petreacă zilele explorând apele. Viața marină este captivantă, cu recife de corali și formațiuni ecologice uimitoare. Ca alternativă, te poți relaxa pe plaja cu nisip alb, sub soarele glorios al Rivierei Maya. Dacă preferi să faci activități interesante, opțiunile sunt multiple: de la excursii cu barca, la cine private pe plajă și tratamente SPA dintre cele mai variate.

Koh Samui: Paradisul iubitorilor de ocean

The Ritz-Carlton, Koh Samui este un paradis tropical de lux, amplasat într-un golf privat, cu două plaje izolate din Thailanda. Relaxează-te pur și simplu sub soarele insulei, bucură-te de o excursie cu barca cu de lux a resortului sau profită de sporturile nautice nemotorizate gratuite – caiac, paddle boarding și snorkelling. Hotelul găzduiește, de asemenea, unicul Swim Reef, cel mai mare de acest fel din Asia de Sud-Est (în cadrul unui resort), cu peste 50 de specii de pești marini. Sesiunile de hrănire programate și snorkelling-ul ghidat vor încânta cu siguranță turiștii de toate vârstele, în timp ce reciful sprijină, de asemenea, protejarea peștilor clovn și a coralilor.

S-ar putea să-ți placă și...