Comunitatea călătorilor cu stil

Crăciun la Paris. Faimosul brad de Crăciun din Galeriile Lafayette

Magia Crăciunului cuprinde și faimoasele Galerii Lafayette din Paris. Printre cele mai importante momente ale sezonului, bucurați-vă de vitrinele încântătoare și de bradul uriaș de Crăciun de la Galeriile Lafayettes. Anul acesta, pentru un Crăciun la Paris, trebuie să vezi tema care ilustrează și simbolizează Crăciunul la perfecțiune:  Bradul de Crăciun. Trebuie să spunem că bradul uriaș stă maiestuos sub cupolă în fiecare an, încă din 1976. Timp de 46 de ani, tematica Crăciunului la Paris este diferită.

Anul acesta, în centrul cupolei stă cu mândrie pentru a captiva și încânta deopotrivă vizitatorii, un brad de pe Planeta Elato. Nordmann este numele bradului și are o poveste inspirată din literatură. Vei face o călătorie într-o lume magică de imagini și lumini, o nouă poveste Planet Christmas care spune povestea unui brad de Crăciun de pe planeta Sapin, trimis pe Pământ pentru a salva Crăciunul pentru o fetiță pe nume Annie. Nici un Crăciun fără povești!

Personajul principal pentru un Crăciun la Paris va prinde viață la fiecare 30 de minute cu un spectacol de lumini și sunete. O locație romantică, plină de surprize, pentru întreaga familie.

Pentru a descoperi vitrine superbe și a experimenta magia Crăciunului la Paris, sunteți invitați să vă plimbați pe celebra  Glass Walk de la Galeriile Lafayette pentru vederi incredibile asupra frumosului brad de Crăciun.

S-ar putea să-ți placă și...