conac în saint tropez
Comunitatea călătorilor cu stil

Bun venit la conac în Saint Tropez. Le Mas de Chastelas

Verande răcoroase cu arome provensale și farmec franțuzesc de secol trecut sunt detaliile care transformă acest hotel într-un refugiu perfect pentru orice familie. Păzit de porți din fier forjat chiar în afara orașului acest conac în Saint Tropez, hotelul Le Mas de Chastelas este ca o ascunzătoare pentru familii, departe de mulțime. Un secret care merită păstrat. Poziționat la mică distanță de plaja Pampelonne, acest conac relaxat și-a păstrat farmecul istoric de vacanță, atmosfera relaxantă și discretă pentru a vă simți ca acasă.

Transformat în hotel încă din 1960,  Le Mas de Chastelas  a fost inițial o fermă de virmi de mătase și o cramă celebră, unde proprietarii se îngrijeau de cele câteva hectare de viță de vie. Vinurile locale sunt celebre în toată lumea, iar cele de la Le Mas de Chastelas vor uimi cu savoarea și licoarea fiecare călător dornic să deguste licorile.

Camere spațioase și elegante

Oaspeții au la dispoziție o suită de camere rustice și moderne, răspândite în trei clădiri – conacul renovat și modernizat și cele două vile noi – Toscane și Palladienne. În vile, fiecare cameră are o logie sau balcon. Familiile care caută spațiu ar trebui să opteze pentru una dintre apartamentele din vila Palladienne. O cameră de zi separată și spațioasă cu canapele extensibile și mult spațiu pentru un pătuț pentru cel mic. Solicitați o cameră la parter în această vilă pentru acces direct la grădină.

Zile relaxante la piscină

Chiparoșii luxurianți înconjoară piscina încălzită cu locuri izolate pentru plajă, care oferă intimitate. Cei mici trebuie supravegheați la piscină, iar dacă sunteți în weekend fără copii, atunci șezlongul elegant și relaxant vă așteaptă la leneveală.

Merită să vizitezi un conac în Saint Tropez ?

Hotelul Le Mas de Chastelas se află în Gassin, un sat liniștit, făcând o scurtă călătorie cu mașina din Saint Tropez. Plajele aurii, terenurile de golf, tenis și, bineînțeles o oprire în cel mai fabulos sat de pescari de pe Mediterana ar trebui să facă parte din itinerarul tău de vacanță. Puteți petrece o zi la plaja Pampelonne, care este perfectă pentru relaxare la soare sau pentru amatorii de surf.

Dacă aveți nevoie de o vacanță relaxantă în Saint Tropez sau doriți să vă distrați pe celebrele plaje, alegeți un sejur de cinci stele de la Nordis Travel. Escapade de weekend, relaxare pentru cei mai pretențioși călători pe Coasta de Azur.

S-ar putea să-ți placă și...