circuit maroc
Povești și sfaturi de călătorie

Circuit Maroc. Caprele cățărătoare din Maroc

Circuit Maroc. Caprele cățărătoare din Maroc

Caprele care stau în copaci în Maroc sunt un fenomen relativ rar, dar uimitor de spectaculos. Aceste capre pe care le putem vedea și noi în circuit Maroc se numesc capre Argan, sau caprele arborelui Argan. Aceste animale sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a urca copacii Argan și de a se hrăni cu crengile căzute. Aceste capre trăiesc în regiunea sud-vestică a Marocului, în principal în provinciile Essaouira și Agadir.

Caprele Argan sunt descrise ca fiind înalte, cu blană maro sau neagră și cu coarne lungi și ascuțite. Acestea sunt cunoscute pentru abilitatea lor de a urca copacii Argan, care au crengi foarte subțiri și flexibile, pentru a se hrăni cu frunzele și crenguțele lor. Acestea sunt capabile să urce și să coboare copacii cu ușurință, folosind coarnele lor ascuțite și labele lor robuste. Caprele Argan sunt și un simbol al Marocului.

Caprele sunt esențiale pentru economia Marocului

Acestea sunt o parte esențială a culturii și economiei Marocului, căci acestea joacă un rol vital în producția de ulei de Argan. Acest ulei este obținut din semințele de Argan, care sunt mâncate de caprele Argan. Aceste semințe sunt ulterior prelucrate manual pentru a se obține uleiul. Acestea sunt extrem de inteligente și sunt capabile să învețe comportamente complexe. De asemenea, aceste capre sunt foarte sociabile și sunt foarte active, de obicei urcând în copaci în grupuri. Acestea sunt, de asemenea, foarte adaptabile și pot trăi în aproape orice mediu, de la deșert la zonele montane. Caprele Argan sunt o parte importantă a economiei Marocului și a contribuit la conservarea și protejarea și mai multor specii de plante și animale. Acestea sunt, de asemenea, un simbol al Marocului și reprezintă o parte esențială a culturii și tradițiilor acestui ținut. Acestea sunt, prin urmare, o parte integrală a mediului Marocului și merită să fie respectate și protejate.

Dacă vrei să descoperi frumusețea aceste țări, hai cu Nordis Travel într-un circuit Maroc de Paște.

S-ar putea să-ți placă și...