circuit Japonia
Povești și sfaturi de călătorie

Circuit Japonia. O țară pe cât de unică, pe atât de frumoasă. Hai să o descoperim!

Descoperiți tradiții străvechi, eticheta meticuloasă și o cultură atemporală țesute în țesătura vieții de zi cu zi. Zgârie nori în marile metropole și sate autentice unde activitățile zilnice urmează cursul istoriei de secole. Un circuit Japonia te va captiva, un amestec intrigant de modern și antic, rural și urban. Un circuit Japonia gândit de consultanții Nordis Travel oferă activități și experiențe unice. Arhipelagul de insule, cunoscut sub numele de „Țara Soarelui Răsare”, este un loc în care anticul și modernul se ciocnesc. Unde un sanctuar liniştit şintoist stă cuprins între zgârie-nori urbani care străpung norii. Și unde doamnele îmbrăcate în chimonouri decorative de mătase așteaptă să se îmbarce în trenurile glonț. Contradicțiile sunt iluminatoare, incitante și îmbietoare într-un circuit Japonia.

Simțiți pulsul urban vibrant al orașului Tokyo, unde zgârie-nori iluminați cu neon sunt juxtapuși cu palatele și altarele din perioada Edo. Întoarceți-vă timpul înapoi în Kyoto, unde misterioasa cultură Geisha se îmbină într-un fundal de temple budiste, altare șintoiste și situri din Patrimoniul Mondial. În Osaka, gustați mâncăruri de stradă care gustă buzele, iar în Hiroshima, aduceți-vă omagiul la Parcul și Muzeul Păcii Memorial. Minunați-vă de vârful acoperit de zăpadă al emblematicului Munte Fuji. 

De ce este special acest circuit Japonia?

  • Am selectat câteva beneficii care vă vor ajuta să rezervați acest circuit Japonia.
  • Este o călătorie inspirațională, într-o țară care excelează în detalii. Sunt 10 nopți de cazare în perioada cireșilor înfloriți și a Paștelui Ortodox, în hoteluri de 4*, atent selecționate, amplasate central, aproape de obiectivele turistice pe care le vor vizita turistii.
  • Itinerarul a fost atent organizat, astfel încât sosirea va fi în Osaka, iar plecare spre casă va fi din Tokyo.
  • Zborul va fi cu compania aeriană Air France, cu un orar de zbor foarte bun.
  • Pe lângă vizitarea orașelor cunoscute, Osaka – Hiroshima – Nara – Kyoto – Tokyo, am introdus în program vizita în Japonia rurală și socializare cu localnicii în piețele locale.
  • Deplasarea în interiorul țării va fi cu diferite mijloace de transport: autocar, tren de mare viteză, telecabină, vaporașe de croazieră.
  • Programul turistic cuprinde mai multe locații de admirare a cireșilor în floare, locații ce nu sunt incluse în alte circuite de pe piață: Grădina Kenrouken (ziua 6), Podul Nakabashi (ziua 7), Castelul Matsumoto (ziua 8).
  • Prânzul în ziua de Paște va include o delicatesă locală, Hida-gyu, carne de vită dintr-o rasă de bovine japoneze cu păr negru, una din cele mai fine bucăți de carne din lume.
  • Sunt incluse în program 6 cine tradiționale în restaurante locale, una din cine în prezenta unei Maiko (ucenica geisho).
  • Grupul va fi de maximul 15 participanți! O călătorie complexă, de la orașe istorice, până la strălucitorul Tokyo! Vii cu noi în circuit Japonia? Prinde ultimele locuri!

S-ar putea să-ți placă și...