Povești și sfaturi de călătorie

Cele mai frumoase locuri de vizitat într-un circuit în Costa Rica

În fiecare an, mii de turiști din întreaga lume aleg un circuit în Costa Rica pentru a experimenta unele dintre cele mai frumoase parcuri, plaje și minuni naturale din lume. Pentru o țară atât de mică, Costa Rica a fost binecuvântată cu mai mult decât frumusețea sa naturală și este presărată cu plaje sublime și parcuri naționale tropicale; este minunat pentru vizitatori, alegerea unui itinerar pentru un circuit în Costa Rica poate fi o provocare. Mulți susțin că măreția panoramică din Costa Rica a fost atinsă de mâna lui Dumnezeu, în timp ce alții sunt pur și simplu de acord că protecția guvernului a ajutat natura! Oricare ar fi adevărul, un circuit în Costa Rica este o experiență deosebită, unică.

Cu ieșire către Marea Caraibelor și Oceanul Pacific, cu un relief deosebit de frumos, dar și floră și faună diversificate, protejate prin lege, Costa Rica este locul perfect pentru a vă lăsa vrăjiți de frumusețile naturii. O aventură pentru unii, un paradis cultural pentru alții, Pura Vida ocupă un loc privilegiat printre localnici și turiști, deoarece aceasta este de fapt esența vieții aici. Este puritate, seninătate, liniște care se simt ca și cum ar fi fost special create pentru această țară. O simți, o vezi, o auzi, o miroși, o atingi și o guști peste tot.

O adevărată experiență într-un circuit în Costa Rica

Unul dintre primele lucruri pe care le veți observa într-un circuit în Costa Rica este cât de frumos este habitatul natural. Această țară din America Centrală este curată! O mare parte din frumusețea extraordinară se datorează pădurii tropicale și sezonului ploios, care păstrează totul înfloritor și spectaculos pe tot parcursul anului. Plajele din Costa Rica sunt sălbatice, ireale. Aproape 100% din zona de coastă este protejată prin decrete guvernamentale. Nu este voie să se construiască la mai puțin de 200 de metri de mare. În timp ce străbateți acest peisaj incredibil, este posibil să vă întâlniți cu tot felul de animale sălbatice, inclusiv tucani leneși, papagali superbi și familii de maimuțe.

Pura Vida

Frumusețea este dincolo de cuvinte. Ordinea naturală a lucrurilor este atât de umilitoare și copleșitoare încât nu putem să nu ne simțim binecuvântați de îmbrățișarea caldă din Costa Rica. Pura Vida este esența vieții într-un circuit în Costa Rica. Este o puritate, o seninătate, o liniște care se simte ca și cum ar fi fost artizanal creat de acest loc. Dar nu este un loc – este peste tot în Costa Rica. O simți, o vezi, o auzi, o mirosi, o atingi și o guști peste tot. Ce puteți vedea într-un circuit în Costa Rica?

Vulcanul Arenal – un vulcan activ și unul dintre cele mai vizitate locuri din Costa Rica. Pentru călătorii care doresc să viziteze un vulcan adevărat cu șanse reduse de activitate geotermică periculoasă, vulcanul Arenal este locul ideal. Acest vulcan, cândva extrem de activ, și-a încetat erupțiile continue în 2010. Anterior, vulcanul Arenal era cunoscut ca una dintre cele mai active experiențe vulcanice din Costa Rica, atrăgând vizitatori pentru explozii continue din 1968.

Parcul Național Manuel Antonio – pădure tropicală accidentată, plaje cu nisip alb, leneși și recife de corali. O vizită la Parque Nacional Manuel Antonio este o experiență care nu trebuie ratată. Parcul este plin de oportunități uimitoare – de la drumeții până la plajă. Plaje nedezvoltate, izolate înconjurate de junglă, sunt uimitoare. 

Pădurea din nori Monteverde – o pădure tropicală imensă și frumoasă, cu o varietate de specii de plante și animale. Există un motiv pentru care Monteverde este unul dintre cele mai frecventate locuri turistice din toată Costa Rica: este incredibil de frumos. Parcurile naționale frumoase, cu pădure de nori netulburate, sute de specii de păsări, vederi epice și vulcani îl fac visul iubitorilor de natură.

Vulcanul Poas – un vulcan activ și o atracție turistică populară. Arenal poate fi cel mai popular vulcan activ din Costa Rica, dar Poas, aflat la doar o oră de capitala San Jose este unul dintre cele mai frumoase locuri din întreaga țară. În centrul craterului vulcanului principal se află un lac albastru-verde care scoate bule și fum.

Costa Rica este o țară incredibil de frumoasă, cu multe locuri de explorat și frumuseți care așteaptă să fie admirate. Plaje superbe, parcuri naționale sălbatice, munți și vulcani incredibili. Bucurați-vă de toate într-un circuit în Costa Rica marca Nordis Travel.

S-ar putea să-ți placă și...