Comunitatea călătorilor cu stil, Povești și sfaturi de călătorie

Atracții în Dubai

Dubaiul ne surprinde de fiecare dată! Este un record de clădiri care te lasă fără cuvinte. Găzduiește cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, mall-uri imense și magazine senzaționale, cum ar fi cel mai lung centru comercial de aur, Dubai Gold Souk. Toate aceste atracții în Dubai sunt create de oameni și sunt o adevărată sărbătoare a tehnologiei, dar și simboluri ale bogăției și opulenței acestui emirat.

Pe lângă toate aceste atracții în Dubai, cele mai incredibile lacuri sunt tot în Dubai! Love Lake, Moon Lake, Pink Lake și Lake of Expo 2020 sunt locurile naturale în inima deșertului. Și toate sunt vizibile pe Google Maps.

Love Lakes o atracție pentru îndrăgostiți

Așa cum Turnul Eiffel este un simbol pentru îndrăgostiți, așa și Love Lake a devenit destinația romantică numărul 1 din Dubai. Love Lakes Dubai este o zonă mare de două lacuri în formă de inimă întrepătrunse, înconjurate de dune de nisip și faună.

Cele două inimi ale lacului acoperă o suprafață de peste 550.000 de metri pătrați. Această locație idilică continuă să susțină ecoturismul din Dubai, fiind un loc care folosește natura la cel mai bun nivel. Veți vedea că materialele ecologice sunt utilizate în cel mai bun mod, de la indicatoare pe scânduri de lemn până la porți și pereți construiți din pietre naturale și lavoare de apă bambus.

Departe de viața plină de viață a orașului, Love Lakes Dubai este o oază liniștită înconjură de natură. Veți găsi multe tipuri de flori colorate, soiuri de arbuști și peste 16.000 de copaci, inclusiv măslini.

Expo 2020 Dubai

Da acest lac este real, iar creația uimitoare este vizibilă pe Google Maps. Un omagiu adus primei expoziții mondiale din Dubai. Călătoriți în deșert și bucurați-vă de verdeață și priveliști ale lacului Expo 2020 de vizitat gratuit. Situat lângă Aeroportul Internațional Al Maktoum, zona are un lac, copaci și nisip care seamănă cu sigla Expo 2020.

Tu când ai programat o vacanță romantică în Dubai? Rezervă acum hotelul recomandat de consultanții Nordis Travel și hai să descoperim împreună aceste atracții în Dubai.

S-ar putea să-ți placă și...