vacanță în Boracay
Povești și sfaturi de călătorie

5 motive să planifici o vacanță în Boracay începând din luna noiembrie!

Dacă vrei să vezi o bucată de paradis, atunci trebuie să mergi într-o vacanță în Boracay, Filipine. Boracay este o insulă mică, renumită pentru plajele sale uluitoare cu nisip alb, mărginite de palmieri și ape azurii. Este o destinație perfectă pentru luna de miere sau pentru cuplurile care vor să-și găsească liniștea, la mai puțin de o oră distanță de Manila cu avionul. Cea mai populară plajă de pe insulă este White Beach, renumită pentru numeroasele hoteluri, dar și restaurantele cu terase care dezvăluie în fiecare seară apusuri senzaționale. Un paradis insular demn de o carte poștală, această insulă oferă activități și experiențe palpitante. Îți prezentăm 5 motive pentru care merită să alegi o vacanță în Boracay.

Plaje spectaculoase
Nisipul din Boracay este menționat ca fiind unul dintre cele mai fine din lume. White Beach, plaja principală a insulei, este fără îndoială o plajă uluitoare. Puka Shell Beach se află în vârful insulei și este un loc preferat pentru colecționarii de scoici. Plaja Cagban este un loc liniștit, cu peșterile din apropiere ca atracție principală, despre care se zvonește că încă mai conțin cufere cu comori. Diniwid Beach este o plajă mică la capătul nordic al White Beach, cu cea mai bună vedere asupra insulei. Este accesibilă printr-o pasarelă sub stâncă și oferă o atmosferă mai relaxată. 

Apusuri de soare
Apusurile din Boracay sunt renumite pentru culorile lor vii și sunt considerate a fi unele din cele mai frumoase din lume. Pe White Beach, mai ales, este frumos să urmărești nuanțele de portocaliu, roz și roșu de pe cer.  Vederea este uluitoare! Priviți apusurile uimitoare din Boracay într-o croazieră privată la apus la bordul emblematicelor bărci cu pânze Paraw. Sau rezervați un loc la un bar pe plajă.

Opțiuni multiple de cazare într-o vacanță în Boracay
Hotelul Shangri-La este probabil cea mai faimoasă locație de lux din Boracay. Dar sunt opțiuni de cazare pentru fiecare buget, hoteluri de calitate, vile private sau chiar apartamente în regim hotelier.  În plus, datorită reglementărilor din 2018, atunci când insula a fost închisă timp de șase luni pentru reabilitare, acum sunt interzise multe activități care poluează aerul. De exemplu, este interzisă aducerea sau folosirea materialelor plastice de unică folosință.

Activități și sporturi acvatice
Nu există limită de vârstă pentru aventură. Vei putea experimenta vântul în părul tău, vei simți valurile și vei încerca ceva nou în fiecare zi. Plecați în larg pe un standup paddle, faceți kite surfing, snorkeling sau scufundări. Activitățile acvatice distractive, cum ar fi plimbarea cu banana, pescuitul și scufundările sunt ideale pentru a petrece timp cu familia și prietenii într-o vacanță în Boracay. Pentru iubitorii de adrenalină, parasailingul este, de asemenea, o opțiune dacă doriți să vedeți insula de la înălțime.

Cultura Aklanon
Celebrul Festival Ati-Atihan din Aklan este o sărbătoare organizată în fiecare an în luna ianuarie în onoarea lui Santo Niño. Un spectacol de dansuri și muzică tribale, acompaniate de ansambluri indigene și o paradă vibrantă. Acest festival este considerat unul dintre cele mai bune festivaluri din Filipine.

Un consultant Nordis Travel îți poate oferi toate detaliile despre o vacanță în Boracay. De exemplu, trebuie să știi că… Cea mai bună perioadă de călătorie în Boracay este în sezonul uscat, din noiembrie până în mai. Temperaturile sunt mai confortabile, iar precipitațiile inexistente. În celelalte luni poți avea parte de furtuni tropicale. Nu este nevoie de viză la intrarea în țară, aveți nevoie de un pașaport valabil, pentru o ședere de maximum 30 de zile. Pentru mai multe sfaturi de călătorie, nu ezita să ne soliciți o ofertă personalizată!

S-ar putea să-ți placă și...