vacanță de vară
Comunitatea călătorilor cu stil

3 insule grecești pentru o vacanță de vară

Una dintre ideile noastre preferate de vacanță în această vară este o evadare pe o insulă grecească. Practic, în fiecare vacanță de vară Grecia este o idee bună de călătorie. Santorini, Mykonos și Antiparos sunt insulele unde soarele grecesc, petrecerile pe plajă, piscinele relaxante și specialitățile bucătăriei sunt recomandate de consultanții Nordis Travel. Poți alege o vacanță de vară în cuplu, cu prietenii sau în familie. Tu ce preferi?

Hotelul Grace din Santorini. Situat în satul pitoresc Imerovigli din Santorini, Hotelul Grace este o experiență în sine în mijlocul Cicladelor. Din cele 20 de camere ale hotelului cu terase decorate în alb, această priveliște este un balsam pentru suflet, în timp ce piscina infinită a hotelului și Champagne Lounge oferă cele mai bune locuri pentru a vedea cum Marea Egee se transformă în aur la apus.

Hotelul are un yacht privat care poate fi închiriat de oaspeți pentru a vedea formațiunile vulcanice și locurile speciale de înot. Este, spunem noi, cel mai bun mod de a explora Santorini în această vacanță de vară.

Kalesma Mykonos. În frumoasa insulă Mykonos, Kalesma Mykonos se află pe un deal deasupra golfului Ornos. A fost cândva o casă de familie, transformată într-un hotel cu doar 27 de camere și vedere panoramică la Marea Egee! Totul aici rămâne fidel designului minimalist tradițional al cicladelor – suprafețele văruite în alb, arcadele pline de bougainvillea, lemn, marmură și pietre. Un loc în care relaxarea și serviciile exclusiviste aduc turiștii pretențioși în fiecare vară.

The Rooster, Antiparos. Mult mai liniștită decât Santorini și Mykonos, Antiparos este insula pe care o alegi pentru o deconectare completă de la lume într-o vacanță de vară. Unde să stai? The Rooster, un hotel care pune accent pe turismul respectuos… cum ar fi decorul din materiale naturale, pereții albi și tonurile pământii, dar în special mâncarea care respectă pământul local și pune sustenabilitatea pe primul loc. Cufundați în această atmosferă bucolică, oaspeții se pot bucura de câteva ore petrecute în ferma hotelului, colegînd legumele și fructele pe care le vor savura în meniuri pregătite cu grijă de chef. Seara, barul aduce vederi de neegalat la mare, dar punctul culminant absolut aici este Grădina Secretă a hotelului, care amintește de micile curți tradiționale din ciclade. Cu lumini care dansează peste mese, iar copacii și florile își răspândesc farmecul, experiența unei vacanțe de vară aici va fi de neuitat. 

Dacă încă nu te-ai hotărât unde vei petrece vara, alege unul din hotelurile propuse de consultanții de turism cu experiență în vacanțe de cinci stele.

S-ar putea să-ți placă și...