vacanță în maldive
Comunitatea călătorilor cu stil

Vacanță în Maldive. Un paradis perfect, gata de explorat

Înconjurat de Oceanul Indian, acest arhipelag idilic a devenit renumit pentru paradisul tropical, iar iubitorii de căldură și peisaje wow rezervă din timp o vacanță în Maldive. Găzduind o serie de aventuri pentru toate vârstele și promițând și o serie de evadări senine, luxul înseamnă mult mai mult în Maldive. O vacanță în Maldive este recomandată de consultanță cu experiență multor tipuri de turiști. Maldive, o insulă paradisiacă este….

… pentru familii. Oferind multe activități pentru copii, adolescenți și adulți deopotrivă și camere mai mari concepute pentru familii, Ozen Life Maadhoo este plin de experiențe unice. Plimbări în natură pentru a întâlni crabii pustnici și o piscină cu sare naturală de mică adâncime la blubul pentru copii mici, un nou teren de tenis și o mulțime de sporturi acvatice pentru a-i ocupa pe adolescenți aventuroși.

… aventurile subacvatice într-o vacanță în Maldive. Atolii din Maldivele au devenit emblematici pentru apele cristaline și viața marină. De la excursii de snorkelling la plantarea coralilor și chiar descoperirea adâncurilor Oceanului Indian într-o aventură remarcabilă la bordul unui submarin. 

… sporturi pe apă. De la caiace la catamarane, într-o vacanță în Maldive vei găsi o mulțime de moduri de a petrece zile pe mare! Îți poți încerca mâna la pescuitul pe mare și la windsurfing. Romanticii se pot bucura de o croazieră privată la apus de soare ciocnind o cupă de șampanie.

…cei care caută luxul premium. Când paradisul arată atât de bine, este greu să nu te relaxezi și să-l îmbrățișezi. Cu un stil de viață – fără pantofi, fără știri – totul fiind concentrat pe o viață relaxată, departe de agitația copleșitoare a vieții, fiecare serviciu a fost gândit pentru luxul de cinci stele. Urmărește viața acvatică prin podeaua de sticlă a vilei tale, gustă viața de pe insulă de la Grădina organică sau pur și simplu relaxează-te, având alături un majordom.

… luna de miere și romantici. Deconectați-vă de la cotidian într-o ascunzătoare cu acoperiș de stuf care a fost conceput pentru o intimitate impecabilă sau bucurați-vă de gama de experiențe culinare unice ale resorturilor, în care sunteți tratat cu bucătării artizanale și o listă de vinuri uluitoare. 

… creativitate. Lasă priveliștile incredibile ale paradisului tropical să-ți trezească pasiunea pentru fotografie la The Ritz-Carlton Maldives. Aflați despre cum să captați priveliștile de la experți în fotografie cu lumină naturală, digitală și cu drone la Studioul de fotografie al stațiunii. Puteți închiria tot ce aveți nevoie, de la aparate foto, lentile și trepiede și beneficiați de o gamă largă de cursuri de fotografie și editare digitală a fotografiilor. 

Orice experiență într-o vacanță în Maldive este diferită. Află când este optim să rezervi o vacanță în Maldive de la consultanți cu experiență care au vizitat și au stat în multe din hotelurile recomandate.

S-ar putea să-ți placă și...